IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovna muči glavobolja, Bik moćan, poziv za Blizance, Raku se udvara Škorpija, Lavu dan za novac, Djevica puna energije, Vaga se vraća u realnost, Strijelac odlično, uspjeh za Jarca, avanture pred Vodolijom, a Ribe sanjare. Ovo je dnevni horoskop za 02.mart 2019. godine.

OVAN


Ukoliko se bavite poslom koji je vezan za prodaju ili kupovinu, bilo koji vid trgovine moguće je da ćete imati komplikacije. Nemojte previše da čekate da biste napravili korak ka osobi koja vam se dopada. Problemi sa zuboboljom.

BIK


Moguće je da ćete imati neke manje troškove iako ih niste planirali. Na poslovnom planu uspjevate sve da riješite. Partner je uporan i maksimalno se trudi da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Problemi sa nesanicom.


BLIZANCI


Niste dovoljno informisani i moguće je da ćete iz tog razloga biti skloni donošenju pogrešne odluke. Ukoliko vam se dopada Vodolija sa njom možete da očekujete zanimljiv odnos ali nestabilan takođe. Smanjite unos slatkiša.


RAK


Vrjedno radite i spremni ste da se posvetite poslu maksimalno ali očekujete i adekvatne rezultate. Moguće je da bježite od stvarnosti i da vam nije lako da se suočite sa svim problemima koje imate u braku. Dolazi vam poboljšanje zdravlja.

LAV


Početak novog posla je pred vama. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Moguće je da imate neke manje nesuglasice sa voljenom osobom ali ćete i uspeti da ih riješite. Moguće infekcija grla.

Čitaj još:   CETINJANE PORUČILO MITROPOLITU SPC I NJEGOVOM BRATU: Bolje mala UKRAJINA, nego VELIKA SRBIJA; OtaZ Gojko- Ko je počeo rat? (foto, video)


DJEVICA


Dolazi vam period u kojem vam neće biti lako da rješavate sami sve poslovne probleme. Biće vam potrebna nečija pomoć. Moguće je da vam je partner maksimalno posvećen i da je na vama samo da uživate. Moguć je povećan apetit.


VAGA


Uspješno ćete rješiti neke komplikacije koje ste imali na poslovnom polju. Bićete zadovoljni situacijom. Ukoliko ste u novoj ljubavnoj vezi pred vama je povoljan dan da se partner malo više otvori ka vama. Moguća je vrtoglavica.


ŠKORPIJA


Imate utisak da ste prezauzeti i da su sve obaveze koje nešto znače na vama, da ostali ne preuzimaju dovoljno odgovornosti. Moguće je da ste razočarani u partnera i da razmišljate o prekidu. Povedite računa o glavobolji.

STRIJELAC


Polako prevazilazite poslovne probleme koje ste ranije imali i konačno vidite svjetlo na kraju tunela. Postepeno upoznajete svoju simpatiju i što više stvari o njoj saznajete, to imate bolje mišljenje. Povećajte unos magnezijuma.


JARAC


Moguće je da ćete uspjeti da popravite neke stvari koje su vam predstavljale kočnicu u poslovnom okruženju. Distanca postoji između vas i partnera. Niste sigurni da li vam to odgovara ili ne. Problemi sa kičmom.


VODOLIJA


Ukoliko očekujete potpisivanje ugovora koji vam je važan za posao, to bi moglo da se odloži za neki drugi dan. Dopada vam se osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog poznanika ili prijatelja. Povedite računa o jetri.

Čitaj još:   DAN DRŽAVNOSTI: Crna Gora slavi, Centralna proslava u Bijelom Polju, građani iz više opština slave u Nikšiću… (foto, video)


RIBE


Moguće je da ćete danas biti opušteni i da nećete želeti previše da se opterećujete poslom i obavezama. Primjetili ste novu osobu u vašem okruženju. Spremni ste da joj priđete i da ispitate svoje šanse. Osjetljivost urinarnog trakta.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši