IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak drami, Lav opušten, Djevica pozitivna, Vaga opuštena, Škorpija nervozna, Strijelac osjetljiv, Jarac lenj, Vodolija uživa u umetnosti, a Ribe zaboravljaju na ljubav. Ovo je dnevni horoskop za 05. mart 2019. godine.

OVAN


Sve protiče mirno i bez problema kada je u pitanju vaš posao. Dobar vam je ovaj dan i ne očekuju vas bilo kakvi stresovi. Veoma ste zaljubljeni i lijepo vam je kada ste pored voljene osobe. Prolazna vrtoglavica je moguća.

BIK


Možete da iskoristite sve svoje prednosti na ovom polju i da preokrenete situaciju u vašu korist. Dan vam je jako povoljan. Manje zahlađenje će nastupiti između vas i voljene osobe ali bi moglo da se prevaziđe to. Bavite se sportom.


BLIZANCI


Sve ide baš onako kako ste želeli i zadovoljni ste okolnostima na poslu. Povoljan je dan za neku dodatnu edukaciju. Možete da očekujete poznanstvo sa osobom koja će vam odmah otvoreno pokazati emocije. Zdravlje je dobro.


RAK


Očekuje vas prilika da napredujete. Moguće je da će vam nadređeni povjeriti veće odgovornosti. Razmišljate o braku ali voljena osoba ne ide u istom pravcu kao i vi. Moguće je da sada prosto nije vrijeme za to. Povećajte unos kalcijuma.

LAV


Polako rješavate neke probleme iz prošlosti i u vama se budi optimizam i nada da će poslovno stanje ipak biti bolje. Očekuje vas poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete osjetiti veoma jake emocije. Povoljan je dan za rekreaciju.

Čitaj još:   Raško KONJEVIĆ: Sastav vlade pretvaramo u CIRKUS, Dritan ABAZOVIĆ da se izjasni ima li većinu... (foto, video)


DJEVICA


Moguće je da nije sve onako kako ste očekivali i da ćete imati neke sitne smetnje i komplikacije na poslu danas. Potrebno je da se potrudite da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osjećanja. Izbjegavajte alkohol i sve poroke.


VAGA


Izbjegavajte bavljenje bilo kakvom papirologijom danas kao i bilo kakve rizike na polju posla. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je zauzeta, moguće je da ćete danas imati šansu za početak tajne veze. Osjetljivi disajni putevi.


ŠKORPIJA


Potrudite se da se posvetite poslu. Iako postoje neke stvari koje vas ometaju i koje idu protiv vas, važno je da ne gubite nadu. Moguće je da ste došli do tačke ključanja u vezi i da nezadovoljstvo eskalira. Mogući problemi sa bubrezima.

STRIJELAC


Aktivno ste posvećeni svojim obavezama i važno vam je da poslove koje imate sada sasvim dovedete u red. Moguće je da ćete biti skloni paralelnim vezama. Pred vama je period koji donosi mnogo promjena. Potrebno vam je više sna.


JARAC


Ukoliko se bavite poslovima vezanim za nekretnine, možete da se nadate pozitivnim rješenjima i dobroj zaradi. Prošlost ste ostavili iza sebe i konačno ste spremni da vam se nova ljubav desi. Postepeno poboljšanje vam dolazi.

Čitaj još:   BRAVO STIGLA PRVA SLIKA Čede Jovanovića sa klinike: Konačno se osjeća bolje... (foto)


VODOLIJA


Moguće je da ćete dobiti novu poslovnu ponudu i da ćete uspjeti da ostvarite promjenu o kojoj maštate već neko vrijeme. Komunikacija sa voljenom osobom nije dobra. Napetost vlada među vama. Osjetljivi mokraćni putevi.


RIBE


Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da se maksimalno posvetite svojoj karijeri. Možete da se nadate zanimljivom flertu sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku. Opustite sa dragim ljudima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši