IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan otvoren, Bik strastven, Blizanci u frci, Rak uspješan, Lav pretjeruje, Djevica zadovoljna, Vagi treba san, Škorpija rješava probleme, Strijelac razdragan, Jarac se stavlja u prvi plan, Vodolija kreativna, a Ribe nezadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 10. mart 2019. godine.

OVAN


Možete da se nadate odličnom stanju na polju posla. Pred vama je period u kojem bi sve moglo da vam krene uzlaznom putanjom. Komunikacija vam je odlična i imate razumjevanja jedno za drugo. Možete da se opustite.

BIK


Posvećeni ste svom poslu i želite da ostvarite ciljeve koje ste sebi postavili. Nećete odustati dok ne dođete do uspjeha. Pred vama je prilika za novo poznanstvo. Dan je povoljan za flert kao i za početak veze. Hronični problemi.


BLIZANCI


Poželećete da promjenite posao. Niste više zadovoljni na istom radnom mjestu i to vas opterećuje. Očekuje vas jako pozitivna atmosfera sa voljenom osobom. Možete da se nadate romantičnim dešavanjima. Povedite računa o hormonima.


RAK


Oslobodili ste se nekih strahova koje ste ranije imali. Pred vama je period u kojem možete biti skloni sumnjama. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će na vas ostaviti veoma jak emotivni utisak. Zdravlje vam je sasvim dobro.

LAV


Pred vama je šansa da ostvarite one ideje koje ste imali i ranije. Možete da očekujete da će vas faktor sreće poslužiti. Srećni ste jer ste uspjeli da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Prija vam bavljenje sportom.

Čitaj još:   PROLUPAO Palma: Poziva srpske turiste da ne ljetuju u Crnoj Gori...


DJEVICA


Možete da očekujete stabilizaciju na ovom planu. Sigurni ste u svoje namjere kao i u svoje sposobnosti. Ukoliko ste u braku, sa partnerom nemate dobar odnos. Postoji mnogo nesporazuma i nesuglasica. Povedite računa o stomaku.


VAGA


Imate pred sobom dosta vremena, pa možete natenane da obavite sve ono što ste isplanirali. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima koje će vas odvesti do susreta sa osobom do koje vam je jako stalo. Bez problema sa zdravljem.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete da ćete uspjeti da proširite svoj posao ili da na neki način ostvarite daleko bolju zaradu. Odlično se osjećate pored osobe koju volite. Možete uskoro da planirate zajednicu ili brak. Izbjegavajte bilo kakve poroke.

STRIJELAC


Veoma ste sposobni i pokazujete svima u poslovnom okruženju da ste spremni za napredovanje. Nećete imati drastične promjene kada je u pitanju ljubav. Ako ste slobodni, moguć je flert, ali ništa više od toga. Koža vam je osjetljiva.


JARAC


Veoma ste otvoreni u komunikaciji sa nadređenima i pokazujete svoje mišljenje bez ustezanja. Neophodno je da razmislite o tome šta zaista želite da postignete u odnosu sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža.


VODOLIJA


Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite svoje planove iako na početku može biti nekih komplikacija. Dolazi vam prilika da upoznate novu osobu sa kojom je moguća stabilna i trajna veza. Osjetljiva probava.

Čitaj još:   POSTOJE RAZNE FORMULE: Znate li koliko vode u danu trebate popiti? (foto i video)


RIBE


Povoljan je dan za početak posla ili za prvi dan na novom radnom mjestu. Pokretačka energija vas prati. Moguće je da niste sigurni u to koji je korak za vas najbolji. Imate velike dileme u ljubavi. Bez većih problema.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši