IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan impulsivan, Bik ima dobar dan, Blizanci u frci, Rak uspješan, Lav radan, Djevica dobro, Vaga nezadovoljna, Škorpija poslovna, Strijelac dobar u ljubavi, Jarac u stresu, Vodolija ima dobar dan, a Ribe sklone gojenju. Ovo je dnevni horoskop za 12.mart 2019. godine.

OVAN


Bićete pod velikim stresom i neke situacije na poslovnom polju nećete razrješiti lako kao što se nadate. Moguće je da ćete imati neke manje trzavice u braku. Ako ste slobodni nemojte očekivati početak veze. Zdravlje vam je slabije.

BIK


Možete da očekujete da ćete ostvariti uspjeh koji ste sebi zacrtali. Dan vam je povoljan za nove poslovne poduhvate. Odnos sa partnerom je promjenljiv, dosta toga ne ide onako kako ste očekivali. Malaksalost vas prati danas.


BLIZANCI


Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan koji vam donosi poboljšanje finansijama. Vaš odnos sa voljenom osobom može da dođe do zahlađenja. Osjetljiva bešika i mokraćni putevi.


RAK


Posvetite se malo svojim planovima i ambicijama. Nije važno šta drugi misle već koliko ste vi uporni u ostvarenju ciljeva. Moguće je da ćete uživati u pozitivnoj atmosferi koju ćete ostvariti. Moguće su respiratorne infekcije.

LAV


Danas vam dolazi veliko olakšanje nakon lijepih vjesti koje ćete čuti. Dan vam je generalno povoljan za posao.Nije vam lako da pokažete da ste zainteresovani za osobu sa kojom radite. Povedite računa o unosu tečnosti.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. novembar 2018. godine


DJEVICA


Preporuka je da se danas ne izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama na polju posla, kao ni novim ulaganjima. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam pokazati stranu ličnosti koju niste videli do sada. Izbjegavajte naprezanje.


VAGA


Generalno vam ovaj dan nije povoljan za posao pa nemojte da očekujete previše. Držite se osnovnih obaveza. Moguće je da trenutno niste spremni za novu vezu i da vam je potrebno vrijeme za to. Nesanica je naglašena.


ŠKORPIJA


Potrudite se da pokažete posvećenost poslu ako želite da dođete do napredovanja. Današnji dan vam može doneti početak nove veze. Poznanstvo koje vam se desilo budi jaka osjećanja u vama. Moguća je upala mišića.

STRIJELAC


Ukoliko ste u bilo kakvom sudskom procesu ili rješavate neke formalnosti, očekuje vas povoljan period. Emotivno ste stabilni i lijepo se osjećate pored partnera. Ako ste slobodni povoljan je dan za početak veze. Nema problema sa zdravljem.


JARAC


Očekuje vas značajno poboljšanje na polju posla i finansija. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Burne ljubavne promjene bi mogle da vas zadese. Pred vama su dešavanja kakva niste očekivali. Povedite računa o apetitu.


VODOLIJA


Dolazi vam podrška od saradnika koji vas cijeni i poštuje. Možete da očekujete povoljan period za nov posao. Zaljubljeni ste i potpuno ste predani pozitivnim emocijama koje vas prate sa voljenom osobom. Problemi sa glavoboljom.

Čitaj još:   Skup podrške i marš mira za Palestinu sjutra u Podgorici... (foto)


RIBE


Pred vama je odličan dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite svoje planove. Osjećate se jako dobro pored partnera. Možete da očekujete da ćete uživati. Prija vam više sna, potreban vam je odmor.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši