IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Majka ubila sina???!!!

Više javno tužilaštvo u Požarevcu juče je nakon saslušanja zatražilo pritvor za Živadinku Stojković (23), koja je osumnjičena da je u noći između četvrtka i petka ubila svog četvoromjesečnog sina L. V. u selu Mustapić kod Požarevca.

Stojkovićeva je u petak nazvala svoju rođaku i ispričala joj da njena beba ne diše, te da će se ubiti jer je njen sinčić umro. Nakon toga ona je pobjegla, a rođaka je pozvala policiju, koja je u kući Stojkovićeve zatekla mrtvu bebu u kolicima.

– Posle toga počela je potraga za majkom. Nekoliko sati kasnije ona je nađena kako luta ulicama sa nožem u ruci. Policajci su tada počeli pregovore sa njom u namjeri da je najteraju da se bezbjedno preda, pošto je prijetila da će se zaklati i da će isjeći vene. Međutim, policijski službenici su na kraju uspjeli da joj priđu i da je uhapse – kaže izvor.

Prema njegovim rječima, Živadinka je na saslušanju u policiji pričala nepovezano i više puta je mijenjala iskaz, ali je na kraju rekla “da je ubila bebu jer je plakala”.

Čitaj još:   SLUČAJ KOJI POTRESA BiH: Doktorica osuđena na četiri i po godine zatvora zbog nesavjesnog liječenja... (foto i video)

– Živadinka nije znala da objasni ni šta je sa njenom drugom bebom, odnosno sa blizancem ubijenog L. V. Ona je rekla da je imala blizanačku trudnoću, ali da je jedna beba preminula još u stomaku. Posle je ispričala da je ipak rodila obje bebe, ali da je jedna preminula u bolnici. Ispostavilo se da je istina da je Živadinkina druga beba rođena živa, ali sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih se još uvjek nalazi u bolnici – kaže izvor.T

Prema rječima našeg izvora, osim što je zatražilo pritvor za Živadinku, tužilaštvo je predložilo i da se obavi neuropsihijatrijsko vještačenje majke, koje će pokazati da li je ona bila svjesna i uračunljiva u momentu kada je usmrtila djete.
– Njoj se zasad na teret stavlja krivično djelo teškog ubistva, za koje je zaprijećena kazna do 40 godina zatvora – kaže izvor. J. I.

Čitaj još:   PLJEVLJA OSTAVLJENI GRAD, GRAFITI, NAPADI I STRAH: Bošnjake prepustili brutalnoj agresiji srpskih šovinista... (foto, video)

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši