IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEZAPAMĆENA MEĆAVA NA PEŠTERU: Palo i do pola metra snijega, djeca nisu mogla do škole!!!

SJENICA – Snijeg na Pešteru pada duže od 24 sata, u pojedinim djelovima visoravni visina snježnog pokrivača jutros je i do 50 santimetara, ima i smetova, a većina puteva je neprohodna, naročito u području sela Bare i Karajukiće Bunara.

“Mećava i dalje traje, svi putevi okolo su neprohodni, pokušavam da se probijem do Karajukića Bunara motornim sankama, ali, snijeg je dubok, težak, mokar, ima sigurno pola metra. Bukvalno, svi smo u blokadi. Noćas je bilo nezapamćeno nevrijeme”, kaže Radoje Kuč, poštar iz sela Doliće blizu Karajukića Bunara.

Škola u selu Bare jutros ne radi jer do centra sela i zgrade škole nisu uspjeli da se probiju ni profesori ni đaci iz ovog i okolnih sela.
Svi putevi u Barama, prema Sjenici i okolnim selima jutros su neprohodni. Napadalo je i do 40 centimateara snijega a mećava i dalje traje – kažu u Barama jutros.

Čitaj još:   PROČELO ROČIŠTE ZA UBISTVO ANELA PAPIĆA: MUBERA I SENAD-''NISMO UBICE''

“U selima Dujke i Kijevci škole jutros ne rade jer djeca nisu uspjela da se probiju kroz mećavu, u selima Gonje i Trijebine samo dio đaka stigao je do škola. Čekamo da se nevrijeme makar malo smiri i da krenemo u čišćenje puteva”, kaže Rade Rakonjac, pomoćnik predsjednika opštine Sjenica.

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši