IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEZAPAMĆENO: DJEČAK SE UBİO İ OSTAVIO oproštajno pismo roditeljima- Nadam se da će dijete koje će mama roditi biti bolje nego JA !!!

Nikola Marković (12) iz sela Negosavlje kod Medveđe izvršio je u ponedjeljak po podne samoubistvo u svojoj porodičnoj kući hicem iz očevog pištolja. Kako saznajemo, tijelo mališana pronašli su ukućani oko 18 sati, a pored tijela nađeno je i oproštajno pismo, u kome je Nikola navodno naveo razlog zbog kojeg je odlučio da sebi oduzme život.

– Nikola je išao u šesti razred osnovne škole i navodno je popustio u školi. Na polugodištu je imao slabije ocjene, pa su ga roditelji kritikovali i malo grdili zbog toga. Izgleda da je njega to jako pogodilo. On je upravo to i napisao u oproštajnom pismu koje je ostavio roditeljima – kaže naš izvor i dodaje da je mališan pored oproštajne poruke roditeljima ostavio i svoju ušteđevinu. Srce da prepukne – kaže naš izvor.

Kako saznajemo, mališan je u pismu navodno napisao: “Ne mogu više da podnesem kritike zbog loših ocjena. Sada više nećete imati koga da kritikujete. Nadam se da će dijete koje će mama roditi biti bolje nego ja, nadam se da će vas ono usrećiti. Nemam ništa više da vam ostavim sem ušteđevine od 15 eura.”
Mali Nikola živio je sa roditeljima – majkom, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, ocem i mlađom sestrom. Prema riječima našeg izvora, dječak je u nedjelju obio fioku u kojoj njegov otac drži oružje.

Čitaj još:   AUSTRİJA-Srpkinja završila u zatvoru: UKRALA 40.000 eura od porodice za koju je radila

Nikolin otac je lovac i zbog toga ima oružje, koje legalno posjeduje. Upravo zbog djece, on je puške i pištolj držao pod ključem. Nažalost, Nikola je uspio da obije tu fioku sa oružjem i uzme pištolj. Navodno je ispalio sebi hitac u usta – kaže sagovornik.
U trenutku samoubistva Nikola je bio sam kod kuće.
– Otac je bio u šumi, u sječi drva, a majka kod komšinice. Kada je čula šta se dogodilo, pala je u dvorištu i zapomagala. Bojali smo se da ne pobaci. Oca su po povratku iz šume zatekle najcrnje vijesti – kaže komšija.

-Komšije porodice Marković juče su bile u potpunom šoku. Za dječakovu porodicu imaju samo reči hvale.

– Dječakovi otac i majka su se u selo Negosavlje doselili prije nekoliko godina. Kupili su kuću i lijepo su živjeli. On je izdržavao porodicu sječom i prodajom drva, a zaposlen je i u rudniku “Lece”. Svi su znali da je lovac i da ima pušku i pištolj. Bio je veoma pažljiv, pa je baš da djeca ne bi došla do oružja, sve držao pod ključem. Međutim, njegov sin je očigledno bio dovoljno veliki da obije taj orman – kaže jedan od komšija nesrećne porodice.
Porodica nastradalog dječaka, osim njega, ima i mlađu kćerku.
– Dječakova majka je trudna, čekaju treće dijete. Ona i njen suprug su van sebe – kaže komšija i dodaje da je Nikola bio divno dijete.
– Uvijek je bio veseo i radoznao. Pametno dijete. Mnogo nam je teško zbog ove nesreće. Samo dan prije tragedije bio je na igralištu u selu – ispričao je komšija.

Čitaj još:   HOROR: Uhapšen jer je ubio novorodjenu bebu...

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši