IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DILERI PALI U GAĆAMA! SPEKTAKULARNA AKCIJA POLICIJE !

Policija je danas uhapsila pet osoba zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i prodavali drogu, saopštio je MUP. Uhapšeni su M.V. (27), N.Dž. (25), N.I. (19), J.I. (39) i A.M. (20), svi iz Beograda, dok se za još jednom osobom traga.

“Sumnja se da je ova organizovana kriminalna grupa, na čelu sa M.V, u dužem vremenskom periodu na teritoriji beogradskih opština Palilula i Stari grad preprodavala gotovo sve vrste opojnih droga, heroin, kokain, amfetamin i marihuanu.

Oni su, kako se sumnja, za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rent-a-kar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbjeđenja izvjesnih ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda, što su koristili za prodaju narkotika u tim objektima”, piše u saopštenju policije.

Čitaj još:   KATAKLIZMA U EVROPI: London se prži na preko 40 C, požari u Španiji i južnom Francuskom, u Holandiji uveli hitne mjere... (foto, video)

Međutim, ono što je zapao za oko je svakako detalj na zidu u sobi gde je uhapšen jedan od njih, a reč je o stikerima leptirića. Nije poznato da li su uhapšeni u iznajmljenom stanu.

(Kurir.rs)

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši