IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan moćan, Bik zatvoren, Blizancima važan posao, Rak promjenljivog raspoloženja, velik novac za Lava, prevelike obaveze za Djevicu, Vaga započinje nešto novo, Škorpija rezervisana, čudan dan za Strijelca, Jarac jak, uspješan dan za Vodoliju, a Ribe očekuju promjene. Ovo je dnevni horoskop za 14. mart 2019. godine.

OVAN


Bićete zadovoljni rezultatima koje budete pokazali na poslovnom polju tokom današnjeg dana. Moguće je da nemate dovoljno povjerenja u voljenu osobu i da polako neke njene greške bolje vidite. Prijaće vam fizička aktivnost.


BIK


Prevazićićete probleme koje ste imali iz prošlosti. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom i zadovoljni ste okolnostima na ljubavnom polju. Pazite na želudac.

BLIZANCI


Uskoro će vam se ukazati prilika za promjenu posla. Moguće je da će do vas doći jedna primamljiva ponuda. Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da sačuvate brak. Bolovi u predjelu vrata.


RAK


Veoma ste snalažljivi i na poslovnom planu danas ostavljate jako dobar utisak pred svojim kolegama i nadređenima. Moguće je da ste vašeg partnera na neki način opteretili negativnim izjavama. Potreban vam je odmor.

LAV


Moguće je da ćete tokom današnjeg dana na polju posla imati neke manje probleme i konflikte sa saradnicima. Očekuje vas izazovan period za vašu ljubavnu vezu. Moguće je da ćete imati česte svađe. Izbjegavajte cigarete.

Čitaj još:   MATIJA Kežman i novi imidž: Zadivio TURSKU i navijače FENERA, hit su komentari na Tviteru... (foto i video)


DJEVICA


Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslu. Tokom današnjeg dana nećete imati veće probleme na ovom polju. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje otvorenije prema vašoj simpatiji. Provjerite svoju dioptriju.


VAGA


Očekuje vas povoljan period, pa možete da se nadate da ćete lako ostvariti sve ono što želite. Pred vama je dobar dan za promjene. Moguće je da ste sada ranjivi i podložni promejnljivom ponašanju. Potrebno vam je više sna.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete dan tokom kojeg će oko vas biti dosta pozitivne energije. Spremite se za dobra iznenađenja. Možete da se nadate početku nove emotivne veze sa osobom koja će vam značiti. Dobro se osjećate.


STRIJELAC


Nemate baš dobru komunikaciju sa svima iz poslovnog okruženja, što vam donekle može predstavljati problem. Ukoliko se neko od prijatelja bude miješao u vašu vezu to se neće dobro završiti. Povedite računa o zubima.


JARAC


Možete da očekujete opušten dan. Ne biste trebali da imate veće probleme i sve protiče mirno na poslovnom planu. Imate utisak da sa voljenom osobom nalazite mir, sigurnost i baš sve ono što vam je potrebno. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA


Imate utisak da ste napravili grešku na polju posla. Vrijeme je da ispravite sve ono što možete. Ne znate kako da reagujete u okolnostima u kojima se nalazite sa voljenom osobom. Pred vama je nepovoljan period. Sklonost ka prejedanju.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 8. jul 2022. godine…


RIBE


Tokom današnjeg dana povedite računa o nekim sitnicama koje vam na polju posla mogu stvarati probleme. Osoba koja vam se udvara je uporna u svojoj namjeri da vam priđe ali vi jednostavno niste zainteresovani. Problemi sa bubrezima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši