IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAJEDNO U LJUBAVI I U SMRTI: AMEL I AMILA nakon dugogodišnje veze poginuli u STRAVIČNOJ NESREĆI

“Audi A3” slovenačkih registarskih tablica kretao se iz pravca Bosanske Krupe prema Bosanskoj Otoci i tom prilikom je podletio pod kombi tablica BiH, koji je dolazio iz suprotnog smjera. Sva tri putnika iz “audija” stradala su na mjestu događaja, a jedan od njih je prilikom nesreće ispao iz vozila. Amel Balić (28) i Amila Vojić (26) iz bihaćkog naselja Ripač te Aleksandar Marjanović (22) iz Kozarske Dubice izgubili su živote preksinoć u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka.

“Audi A3” slovenačkih registarskih tablica kretao se iz pravca Bosanske Krupe prema Bosanskoj Otoci i tom prilikom je podletio pod kombi tablica BiH, koji je dolazio iz suprotnog smjera. Sva tri putnika iz “audija” stradala su na mjestu događaja, a jedan od njih je prilikom nesreće ispao iz vozila.

Čitaj još:   BOŠNJACI ISPALI, SRBI UPALI: Oktobar 2023. i Spajićeva Vlada od 30. avgusta 2020- DRITAN ide torta, RAJO…- svi smo tu... (foto)

U “Audiju A3” poginuli su Balić, Vojić i Marjanović.

Kako saznaje Avaz, tragično stadala Amila bila je student Fakulteta zdravstvenih studija i u dugogodišnjoj vezi s poginulim Balićem.

Tri putnika iz kombija su van životne opasnosti, ali su prebačeni u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću. Dvoje je završilo s teškim, a jedno s lakšim povredama. Niko nije životno ugrožen.

izvor: agencije

STRAVIČNA NESREĆA U TURSKOJ: 10 MRTVIH I 73 OSOBE TEŠKO POVRIJEDJENE

Putnički voz je izleteo sa šina na sjeverozapadu Turske, a Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Komentariši