IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAVIO SE DAVOR, ČOVJEK STIJENA: Mile Dodik poslao ubicu u Austriju da me ubije …

DAVOR Dragičević iz Austrije gdje je dočekao posmrtne ostatke njegovog sina koji je sahranjen u Wiener Neustadtu, mjestu kod Beča gdje žive majka i sesta pokojnog Davida…

BEČ: Regija, Crna Hronika, Vijesti, petak, 15.03. 2019… 18: 59… JAVIO SE DAVOR, ČOVJEK STIJENA: Mile Dodik poslao ubicu u Austriju da me ubije …

Posmrtni ostaci Davida Dragićevića sahranjeni su danas u austrijskom gradu Wiener Neustadt, u blizini Beča, gdje živi njegova majka Suzana Radanović, javlja dopisnik regionalnog portala iBalkan.net iz Beča…

Sahrana u Austriji organizovana je po želji roditelja Davora Dragičevića i Suzane Radanović, a tijelo je prije tri dana ekshumirano sa banjalučkog groblja…

 

Sahrani su pored porodice i prijatelja, prisustvovali i građani Banja Luke koji su organizovanim prevozom stigli u Austriju. Sahrani je prisustvovao i Muriz Memić, otac Dženana Memića, kao i Valentin Incko, visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini.

Podsjećanja radi, David Dragičević nestao je u noći sa 17. na 18. mart prošle godine, a njegovo tijelo je pronađeno 24. marta na ušću Crkvene u Vrbas.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka je ovaj slučaj okvalifikovalo kao ubistvo.

Dragičević se javio iz Austrije o preko TV ekrana se u link vezi javio:

“Ja sam davno najavio da ću dijete ekshumirati, da Republika Srpska, Tužilaštvo, MUP, to su ubice, zločinci. Samim tim što je David napustio tu državu, više ne postoje za mene institucije Republike Srpske koje su ubile moje dijete. Nek nađe bar mir i spokoj, smiraj ovdje kad nije mogao u državi u kojoj je rođen”, rekao je Davor Dragičević, otac pokojnog Davida.

Čitaj još:   MILE, TRČI KOD VUČKA: Otvara se aerodrom, a Dodik, iskoristio priliku da se vide…

“Najbitnije je da sam živ”, kratko je prokomentarisao Davor Dragičević na početku intervjua.

“Hvala bogu imam zaštitu države. Milorad Dodik je poslao jednog ubicu i ovdje, a vrlo brzo ću obznaniti javno ime i prezime te osobe.

Hiljadu koraka sam ispred njih, on i Dragan Lukač, a gdje će sutra moje dijete biti u 12:30 mogli bi se svi oni naći jednog dana”, kazao je.

Još jednom, Dragičević je imenom i prezimenom prozvao krivce za smrt svog sina, poručivši da se ne plaši:

“Darko Ilić je naredio ubistvo, Dubravko Kremenović je jedan od izvršilaca, Milorad Dodik, Dragan Lukač, Željka Cvijanović, Dalibor Vrećo i Želimir Leptir su direktni učesnici u ubistvu Davida. Imate preko stotine imena koji su umiješani. Gdje će sutra moje dijete biti u 12 i 30 mogli bi se svi oni naći jednog dana. Ja iskreno vjerujem u to. Ne vjerujem više ni u njihov sudski postupak, ni u zatvor. Moja misija je samo da se sve ubice Davida nađu ispod zemlje. Zatvorske kazne me ne interesuju.”

Čitaj još:   MILE "Hoću da učestvujem u rehabilitaciji KK Bosna..."

izvor agencije

ČISTA PROVOKACIJA: MILE Dodik odbacuje izvještaj o Srebrenici???

MILE Dodik je nedavno najavio da će tražiti da parlament Republike Read more

Komentariši