IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SUTRA U PENDIKU SPEKTAKL: RK Novi Pazar-RK Crvena Zvezda

Danas je održana Press konferencija pred veliki derbi Super lige Srbije za rukometaše: RK Novi Pazar-RK Crvena Zvezda.

Rukometaši Novog Pazara su u ovoj sezoni najprijatnije ne samo iznenadjenje već jedna od najboljih ekipa Super Lige Srbije u rukometu , a sutra u 19 sati u dvorani Pendik dočekuju rukometaše Crvene Zvezde i biće to sigurno uživanje za sve ljubitelje ovog sporta.

Šta moze da se očekuje od ove utakmice koja je sigurno derbi ovog kola a sigurno je i da će dvorana Pendik biti ispunjena do poslednjeg mjesta, na konferenciji je govorio kapiten rukometaša Novog Pazara İrfan Ćosović o atmosferi u ekipi kao i o očekivanjima iste.

”Atmosfera u ekipi je kao i do sada izuzetno pozitivna. Radili smo dosta poslednje nedelje, motivisani smo jer je ovo za naš klub istorijski sportski trenutak, prvi put igramo zvaničnu prvenstvenu utakmicu sa ekipom Crvene Zvezde ovdje kod nas i mislim da je to dovoljno za našu maksimalnu motivaciju. Pozivam publiku da dodje u što većem broju, da navijaju u jednoj fer i korektoj atmosferi. Smatram da smo u ovom trenutku bolja ekipa od njih i da želimo da se revanširamo za onaj teški poraz u prvom djelu prvenstva u Beogradu. Nadam se da ćemo uz našu dobru igru i navijače ostvariti pobjedu i da ćemo ponoviti uspjeh koji smo imali protiv RK Partizan”, rekao je kapiten Ćosović.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Oproštajna utakmica Irfana Ćosovića

Osim kapitena medijima se obratio i najbolji igrač i najbrži strijelac u polusezoni, Armin Kaltak. ”U ovoj utakmici ulazimo kao blagi favoriti a to pokazuje bodovno stanje i naše mjesto na tabeli a ekipa Crvene Zvezde u ovoj utakmici mora za sebe da trazi slamku spasa. Mi smo na pragu ulaska u Play off, odigrali smo i polusezonu i ovaj dio prvenstva dobro i zaslužijemo mjesto medju prvih šest ekipa u ovoj državi. Zvezda dolazi naravno po bodove koji su joj neophodni za opstanak a mi ne želimo da naš ulazak u play off zavisi od drugih već da mi sami odlučujemo o sebi. Ulazimo spremni i motivisani za susret sa Crvenom Zvezdom i želimo da se revanširamo za onaj nesretni poraz u Beogradu a ako hala bude puna naše publike koju neću pozivati da dolazi jer oni su u predhodnim utakmicama prepoznali naš kvalitet a mi smo stvorili tu prepoznatljivu rukometnu publiku kod nas”, naglasio je Armin .

Rukometni derbi Super Lige Srbije , izmedju RK Novi Pazar i RK Crvena Zvezda odigraće se sutra (subota) u 19 sati u dvorana Pendik. Osim ovog derbija ovaj vikend u Novom Pazaru je rezervisan za obelježavanje 30 godina Torcide Sandžak što će dodatno doprinjeti i atmosferi ovoj utakmici.

Čitaj još:   Saopštenje RK Novi Pazar-ZAŠTO...???

Autori: Fehim Karišik i Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši