IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ,POBJEGAO IZ ZGRADE PREDSJEDNIŠTVA…

“Neću popustiti pred fašističkim liderima i bandom lopova, NE DOLAZITE U BEOGRAD!” Vučić je poručio građanima da ne izazivaju sukobe…

BEOGRAD: Srbija, Vijesti, nedelja, 17.03. 2019 … 20: 09… VUČIĆ,POBJEGAO IZ ZGRADE PREDSJEDNIŠTVA…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić drugi put danas obratio narodu Srbije uključenjem uživo iz Predsjedništva Srbije, prije nego što je pobjegao prvo iz zgrade Predsjedništva.

Vučić je poručio građanima da ne dolaze u Beograd, i da ne izazivaju sukobe sa, kako je rekao, malobrojnim demonstrantima koje su zaveli, kako kaže, fašistički lideri Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić. 

On je rekao da će braniti Srbiju i svoje ideale, makar i po cijenu života!

Primoran sam da vam se obratim na ovakav način, posebno vama milionima ljudi koji ste zabrinuti zbog stanja u našooj zemlji i ne želite da trpite fašističke pritiske. Nalazim se na svom radnom mestu i kao što sam vam rekao nikada se neću skloniti, princpi za koje se zalažem vredniji su od života i svega drugog” , započeo je Vučić.

Čitaj još:   DANIJEL ŽIVKOVIĆ- DPS: Imamo potpunu anarhiju u državi...

Nikada neću posustati pred fašističkim liderima i tajkunima, lopovima koji su unakazili Srbiju. Neću se pomeriti ni sa jednog mesta koji oni pokušavaju da okupiraju. Molim sve pristalice pristojne i moderne Srbije da ne dolaze u Beograd. Njih je 450 – 500 ne više od toga.

Ne sukobljavajte se. Nisu nasilni. Nasilni su fašisti, Đilas i Jeremić.

Hoću da sačuvamo svaku srpsku glavu, pa i onog kog su fašisti i lopovi zaveli. Nećemo pristati na kompromise sa nasilnicama i sileđijama. Ja sam ovde i biću ovde svaki put kada neko pokuša da naruši pristojnu Srbiju.”

Vučić je nakon toga pobjegao iz zgrade Predsjedništva u kojoj je bio zatvoren “živim zidom” demonstranata…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši