IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 19. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan u novoj ljubavi, Bik se oslanja na intuiciju, Blizanci loše šefuju, Rak muku muči, Lav zasljepljen Djevica zarobljena u poslu, Vagi pomažu Strijelac i Vodolija, Škorpija puna energije, Jarac bez ambicije, Ribe žele da putuju. Ovo je dnevni horoskop za 19. mart 2019. godine.

OVAN


Sa Blizancem biste mogli da ostvarite pozitivnu poslovnu saradnju koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Priželjkujete da vam se desi neka nova ljubavna veza i spremni ste za nova dešavanja. Prolazna glavobolja.


BIK


Današnji dan nije dobro postavljen za nove poslovne poduhvate ni za bilo kakva važna dešavanja. Postoji fatalna privlačnost između vas i jedne osobe koju često srećte u poslovnom okruženju. Moguća je nesanica.

BLIZANCI


Spremni ste da pokažete inicijativu oko promjena koje je neophodno napraviti u poslovnom okruženju. Uživate u lijepim trenucima sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Problemi sa nervima.


RAK


Možete da očekujete poboljšanje i pozitivne okolnosti da dođete do željenih promjena na ovom polju. Ako imate partnera možete da očekujete da ćete sa njim imati miran dan. Javlja Vam se neko iz prošlosti. Manji problemi sa očima.


LAV


Dobijate priliku da pokažete da ste posvećeni poslu i da ste spremni da se trudte kako b ostvarili napredovanje. Možete da dođete do zanimljivog poznanstva koje će vas uskoro odvesti u ljubavnu vezu. Imate višak energije!

Čitaj još:   NIKOLA Belada: U obruču smo, Crnogorci... (foto)

DJEVICA


Finansije su vam na neki način promjenljive i nije vam lako da ostvarite ono ka čemu težite. Ukoliko ne budete pokazali svom partneru kako se osjećate, on to neće znati. Važno je da budete otvoreni. Izbjegavajte cigarete.


VAGA


Poslovi koji već duže vrijeme čekaju na vas treba da budu završeni u narednom periodu. Dajte sve od sebe da to riješite. Ukoliko ste slobodni današnji dan je jako povoljan za početak nove ljubavne veze. Skloni ste alergijama.


ŠKORPIJA


Možete da očekujete dan u kojem ćete ispred sebe imati prilično veliki broj obaveza. Sigurni ste u svoja osjećanja. Možete da očekujete da će voljena osoba znati kako da se postavi prema vama. Povećajte unos vitamina.


STRIJELAC


Neophodno je da se više posvetite poslu jer vam nadređeni već zamjeraju čestu odustnost. Razmislite malo o okolnostima u kojima se nalazite u vezi. Moguće je da nekada stvari ne vidite iz realnog ugla. Nesanica vas muči.


JARAC


Pred vama je dan koji može da donese određene poteškoće na polju posla. Budite strpljivi. Ako ste slobodni, flert sa novom osobom vam dolazi a uskoro ćete imati priliku i da uđete u ljubavnu vezu. Povećajte unos vitamina.

VODOLIJA


Nije vam preterano povoljna situacija pa tokom današnjeg dana ako možete, izbjegavajte bilo kakve rizike. Potrebna vam je pauza da shvatite šta želite. Veza u kojoj ste sada vam pričinjava nezadovoljstvo. Kičma vam je osjetljiva.

Čitaj još:   BANJA LUKA: "Dodiku prijećeno smrću zbog zastave RS- a u Predsjedništvu BiH"


RIBE


Putovanje u inostranstvo koje vas očekuje može da vam bude pozitivna poslovna prekretnica. Možete da očekujete pozitivne promjene na polju ljubavi. Vrijeme je da se izborite za svoju sreću i emocije. Izbjegavajte alkohol i poroke.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši