IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 21. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Rak kolebljiv, Škorpija i Ovan saveznici, Jarac u usponu, Vaga ima jasan cilj, Bik pred promjenom, Strijelac slobodnog duha, Blizanci ne odustaju, neprijatnost za Ribe, Djevica neprilagođena, odličan dan za Lava, nagrade za Vodoliju. Ovo je dnevni horoskop za 21.mart 2019. godine.

OVAN


Veoma težak dan je pred vama i dosta toga neće ići onako kako želite. Nemojte da ulazite u nove poslove danas. Izuzetno ste zabrinuti za posao i to vas koči u ljubavnom smislu. Nije vam povoljan period, posjetite lekara.


BIK


Komplikacije vas na poslu očekuju i trebaće vam dosta strpljenja kako biste uspjeli sve to da rješite. Razočarani ste u voljenu osobu i smatrate da su stvari između vas dvoje krenule pogrešnim putem. Problemi zbog umora.

BLIZANCI


Nemojte da žurite i potrudite se da budete dovoljno skoncentrisani kada obavljate svoj posao da ne biste napravili neku grešku. Iako ste mislili da želite prekid veze partner je uradio nešto što vas smekšalo. Psihički ste veoma napeti.


RAK


Izgubili ste nadu da će da se pojavi osoba sa kojom ćete moći da ostvarite dobru i stabilnu poslovnu saradnju. Iako umijete da budete skloni traženju ljubavne stabilnosti, danas niste raspoloženi za vezu. Problemi sa nervima.


LAV

Moguće je da ćete imati važna poslovna dešavanja koja će vas dovesti do dobrih promjena. Distanca između vas i voljene osobe uzima maha. Moguće je da ćete uskoro doći i do prekida veze. Povedite računa o leđima.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković, KENANA Strujić Harbić, GENCI Nimanbegu i BORIS Mugoša napuštaju Odbor za izbornu reformu... (foto)

DJEVICA


Ukoliko planirate putovanje pred vama je jako dobar dan tokom kojeg možete da očekujete pozitivna dešavanja. Dopada vam se osoba koja se pokazala kao originalna, svoja i drugačija od drugih. Povedite računa o cirkulaciji.


VAGA


Brinu vas troškovi i finansije vam generalno nisu onakve kakve ste očekivali. Gubite povjerenje u partnera. Pred vama je veoma nepovoljan period u kojem ćete imati veće probleme u vezi. Moguće su upale ili infekcije.


ŠKORPIJA


Imate utisak da na poslovnom planu stvari ne idu dobrim tokom i polako tražite plan B. U braku biste mogli da očekujete neke probleme. Pred vama je period u kojem će biti komplikacija i udaljavanja. Pazite na svoje bubrege.


STRIJELAC


Današnji dan vam može doneti probleme na poslovnom polju koje nećete baš lako uspjeti da rješite. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom prema kojoj ćete početi da gajite sve jača osjećanja. Problemi sa pritiskom.

JARAC


Pred vama je generalno dobar dan, na poslovnom planu sve ide kao što ste očekivali. Očekuje vas prilika da uđete u ozbiljnu ljubavnu vezu. Kasnije možete da se nadate i ulasku u brak. Osjetljiva stopala i zglobovi.


VODOLIJA


Uspjećete da ostvarite svoje planove. Možete da očekujete da će vam današnji dan biti povoljan za posao. Moguće je da niste sigurni u svoja osjećanja i da vam se sve više čini da želite prekid veze. Prijala bi vam šetnja.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Država svojim postupanjem legalizuje nezakonito ponašanje, izgubila je autoritet... (foto)


RIBE


Tokom današnjeg dana ćete imati komplikacije na polju posla ali uz pomoć saradnika ćete uspjeti da nađete rješenje. Očekuje vas jako dobar dan za ljubav. Možete da se nadate susretu sa osobom do koje vam je stalo. Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši