IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 24. mart 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ozbiljna ljubavna priča za Ovnove, Bik u provodu sa Strijelcem, izuzetne poslovne mogućnosti za Blizance, Rak u dobrom periodu, Lav zamišljen, Škorpija odličan izbor za Djevicu, Vaga nestrpljiva, Škorpija puna očekivanja, Strijelcu sve ide od ruke, Jarac traži veću zaradu, Vodolije u flertu, a Ribe odlično raspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 24.mart 2019. godine.

OVAN


Možete da očekujete da će danas neke stvari koje su vas brinule biti rješene. Prikriveno flertujete sa osobom do koje vam je stalo, plašite se šta će biti kada okruženje sazna za vašu ljubav. Moguća je nesanica.

BIK


Bićete veoma napeti pa vam vaša nervoza može doneti negativan utjecaj na poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav niste spremni za žrtvovanje. Želite samo neke neobavezne i neopterećujuće veze. Problemi sa cirkulacijom.


BLIZANCI


Poslovna situacija vam nije stabilna ali vi sada niste spremni da pravite veće promjene. Očekuje vas faza udaljavanja od partnera. Polako i vi i on vidite da stvari idu u pogrešnom pravcu. Problemi sa ukočenim leđima.


RAK


Očekuje vas prilika za posao koji bi mogao da vam bude veoma značajan. Pred vama je povoljan period. Zanimljivo poznanstvo koje vam se desilo je ostavilo jako dobar utisak na vas. Osjećate se jako dobro. Nema problema sa zdravljem.

LAV


Očekuje vas manja finansijska kriza ali ćete na kraju uspjeti sve da prevaziđete. Ljubomorni ste i pokazujete otvoreno partneru koje su vaše granice u toj vezi. Izbjegavajte unos alkohola. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

Čitaj još:   RAŠKO Konjević, odgovorio DRITANU Abazoviću: Bolje bit "ekstremista" za svoju državu nego njen "izdajnik"... (foto)


DJEVICA


Veoma drastično i naglo dolazi do promjena na vašem polju posla. Ne mora sve da bude negativno. Glavu gore! Ukoliko imate partnera, moguće je da će vaša veza danas biti na nekom ispitu zrelosti. Čuvajte svoje bubrege.


VAGA


Pred vama je faza u kojoj ćete imati više problema nego što ste mislili, trebaće vam strpljenje da sve riješite. Na polju ljubavi vas očekuje pozitivna promjena u odnosu sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa krvnom slikom.


ŠKORPIJA


Očekuje vas opuštena faza na polju posla. Sve ide svojim tokom u sasvim pozitivnom pravcu. Nova ljubav vas uskoro očekuje iako se sada tom ne nadate. Biće pozitivnih preokreta kod vas u narednom periodu! Prija vam vježbanje.

STRIJELAC


Možete da očekujete da će vam se uskoro pokrenuti promjene koje ste želeli na ovom polju. Odnosi sa voljenom osobom su veoma napeti, pogotovo ako ste u braku situacija u kojoj se nalazite nije dobra. Problemi sa probavom.


JARAC


Očekuje vas prilika da dođete do sklapanja novih poslovnih dogovora koji će vam biti veoma značajni. Moguće je da pokazujete nesigurnost i da osoba koja vam se udvara smatra da je to veoma simpatično. Osjećate se dobro.


VODOLIJA


Uspjećete da ostvarite svoje planove na poslovnom polju danas. Sve će biti sasvim dobro po vas. Moguće je da niste sigurni u kom smjeru će ići veza koju ste započeli ali ne želite sada da se time opterećujete. Prijala bi vam šetnja.

Čitaj još:   Američka kompanija Novavaks: Počela ispitivanje vakcine na ljudima protiv koronavirusa prvi rezultati u julu... (foto)


RIBE


Tokom današnjeg dana su moguće komplikacije, pa je važno da se potrudite da vam koncentracija ne pada. Spremni ste da pokažete voljenoj osobi koliko vam je do nje stalo. Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši