IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RK NOVI PAZAR U PLEY-OF 06. APRILA U PENDIKU SPEKTAKLOM PROTİV RK VOJVODINE

Na jučerašnjem sastanku vodećih klubova super rukometne lige Srbije, učesnika plej-ofa za titulu prvaka Srbije, prisustvovali su predstavnici Rukometnog kluba Novi Pazar, sportski direktor Samir Župljanin, direktor marketinga Kenan Ahmetović i prvi trener ekipe Hasan Memić.

Na sastanku je bilo reči o pripremama za predstojeći plej-of za titulu prvaka Srbije, koji će po svim predviđanjima biti jedan od najneizvesnijih i najinteresantnijih u poslednjih nekoliko godina. Sigurno je da će ekipa Novog Pazara kao najprijatnije iznenađenje odigrati veoma bitnu ulogu u plej-ofu iako je ovo prva sezona u super ligi Srbije.

Na samom početku plej-of takmičenja 03.04.2019 ekipa Novog Pazara će dočekati četvrtoplasiranu ekipu regularnog dela takmičenja.

A onda sledi spektakl! 06.04. 2019 nam u goste dolazi najbolja ekipa, prvak države, ekipa Vojvodine iz Novog Sada.

Čitaj još:   DINO BAŠOVIĆ, HEROJ IZ SANDŽAKA: Zaboravljen od strane Državnih Organa SRBIJE... (foto)

Sigurni smo da će dvorana Pendik biti puna i da će ekipa Novog Pazara imati ogromnu podršku navijača protiv najboljih ekipa u državi, jer su momci koji se bore kao lavovi, koji nose dres Novog Pazara to zaslužili. Jedna stvar je sigurna, uz pun Pendik i gromoglasno navijanje niko nije nepobediv!

Autor: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

Komentariši