IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEZAPAMĆENA DRAMA: HTJELA SA DJETETOM SKOČITI SA ZGRADE- strahovala od muža

Tridesetdevetogodišnja Leskovčanka koja je u subotu prijetila da će sa petogodišnjim djetetom da skoči sa terase stana u Radničkom naselju, u bolnici je duže od dva sata odbijala da se odvoji od devojčice, iako su je stručnjaci leskovačkog Centra za socijalni rad i policija ubjeđivali da će djete biti na sigurnom.

Ona ga je čvrsto držala u naručju, odbijajući saradnju, pa su dejvojčicu morali silom da otrgnu od majke.

“Posle više od dva sata ubjeđivanja sa stručnim radnicima našeg centra i policijom, djete je na silu otrgnuto od majke i predato dedi, odnosno njenom ocu koji je, prema procjeni stručnjaka našeg centra, podoban da brine o djetetu. On je sve vrijeme bio u bolnici i pokušavao da nam pomogne. Djete je sada u srodničkoj porodici odnosno kod dede i babe i to je u njegovom najboljem interesu”, ističe Predrag Momčilović, direktor leskovačkog Centra za socijalni rad.

Nakon što su pripadnici leskovačke policijske uprave uspjeli da nagovore ženu da odustane od namjere da ubije sebe i svoje djete, ona je prevezena u Službu psihijatrije leskovačke Opšte bolnice, a u zavisnosti od procjene ljekara, moguće je da će na dalje lečenje biti upućena u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu Gornja Toponica u okolini Niša.

Čitaj još:   NAUČNICI OVO NE MOGU DA OBJASNE! Pijani Rus pao sa XIX sprata na automobil, vozilo kompletno UNIŠTENO, a on... (foto, video)

O motivima se samo spekuliše, a kao jedan od mogućih razloga se navodi svađa sa suprugom. Zbog narušenih supružničkih odnosa žena je navodno strahovala da će joj muž oduzeti ćerku jer je to, prema tvrdnjama njenih srodnika, nekoliko puta najavljivao.

“Naša interventna patrola je ženu sa djetetom zatekla na simsu zgrade, koji se nalazi na visini od pet do šest metara od zemlje. Jedan od policajaca se popeo na merdevine. Započeli su razgovor i ubrzo je predala djete, a potom je i ona bezbjedno spuštena na zemlju”, kazao je Boban Zdravković, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši