IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRUMSKI RAZBOJNICI IZ SRBIJE, VREBAJU ŠIROM ŠPANIJE: Evo kako su POHAPŠENI… (video)

U Španiji je pala opasna kriminalna banda koja je na auto- putu popularne “Kosta Blanke”, turističke zone na istoku zemlje, pljačkala strane turiste…

KOSTA BRAVO: Regija, Crna HronikA, subota, 30.03. 2019…08: 59…DRUMSKI RAZBOJNICI IZ SRBIJE, VREBAJU ŠIROM ŠPANIJE: Evo kako su POHAPŠENI

Razbojnici koji su operisali na auto-putu su poreklom iz Srbije…

Istraga je počela prije pet mjeseci, kada je uspostavljena veza između onih brojnih istraženih.

Oni su najpre strancima bušili gume dok su bili zaustavljeni, a potom se pojavljivali nudeći pomoć – automobile za iznajmljivanje u koje su uložili oko 9.000 eura.

Dok su im “pomagali”, počinili su na stotine krađa.

Policija je kod članova bande pronašla oko 25 hiljada eura, nakit i brojne elektronske uređaje.

Kako su saopštili, uhapšeno je ukupno šestoro ljudi poreklom iz Srbije i sa Kosova i Metohije, svi između 35 i 50 godina.

Čitaj još:   ERDOGAN Dogovorio sa dvije strane da naredna runda rusko- ukrajinskih pregovora bude u Istanbulu... (foto, video)

Vijeruje se da su i neki drugi auto- putevi bili na meti ovih prevaranata.

Policija objašnjava da su na meti bili stranci, jer razbojnici pretpostavljali da oni sa sobom nose i znatnu količinu novca za letovanje.

  Vlasti upozoravaju vozače da budu veoma oprezni kada su u pitanju “pirati sa auto-puta” i da paze kome se i gde zaustavljaju na putu.No hi deixeu objectes de valor a la vista.
  •  A la platja: A les platges és fonamental que respecteu les banderes que indiquen l’estat de la mar i que us permeten conèixer el grau de seguretat del bany. 

iBalkan.net/ Eroweeklynews.com

Foto: Printscreen/ Twitter


ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši