IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Neđo UBIO SNAHU smetalo mu ŠTO NEMA RUČKA…

Neđeljko hicima iz pištolja ubio je svoju snahu Ilijanu majku dvoje djece, a potom se sam prijavio policiji…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 01.04. 2019…19: 59… Neđo UBIO SNAHU smetalo mu ŠTO NEMA RUČKA…

Zločin se dogodio u nedelju oko 20 sati u porodičnoj kući u Sitnešima. Kako se saznaje, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snahi, što je u nedelju uveče kulminiralo…

Bili su sami kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snahu.

Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je donio i pištolj iz kojeg je pucao.

Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snahu, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka- pojašnjava izvor blizak istrazi.

Od porodice se saznaje da je neposredno prije zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Njemačkoj.Vidjevši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao ćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava.

Ćerki je rekao da su se njena majka i deda posvađali i da ju je on navodno udario…

Čitaj još:   HAOS Poznati MMA borac, ubijen ispred restorana, napadač pobjegao motorom...

POTOM Ćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor – ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigle policija i Hitna pomoć – priča dobro upućeni izvor.

On navodi da je Neđeljko godinama radio u Njemačkoj, te da je povremeno dolazio u Sitneše, u kuću u kojoj je Ilijana živjela sa svojom ćerkom i malim sinom.

Prije nekoliko dana se vratio iz Njemačke,ali niko nije mogao da pretpostavi da će napraviti takav zločin. Bilo je svađa i ranije, jer je Neđeljko bio čudan čovjek koji prema Ilijani bio ili izrazito dobar i grub pojašnjava sagovornik.

Portparol OJT u Banjaluci Maja Đaković Vidović potvrdila je da je Neđeljko Popadić uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Smetalo mu što nema ručka…

Neđeljko Popadić tokom saslušanja priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema. Kako se saznaje, istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaha “slobodnije ponaša”, izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode.

Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i isteruje iz kuće i tada je na nju pucao. Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je “imao namjeru da ga skloni”…

Čitaj još:   Liverpul protiv Čelsija za novi trofej, Superkup Evrope, 14. avgusta u ISTANBULU...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši