IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BiH: Olujni vjetar i obilni pljuskovi sve do…

U poslijepodnevnim i večernjim satima u Bosni se očekuju lokalni pljuskovi, moguća i slaba grmljavina…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, vijesti, utorak, 02.04. 2019…06: 49… BiH: Olujni vjetar i obilni pljuskovi sve do…

Važi za period 02.04.2019. do 15.04.2019. Nakon sunčanog i nadprosječno toplog vikenda u nastavku ove sedmice doći će do izraženije promjene vremenskih prilika na prostoru Bosne i Hercegovine….

U Hercegovini veći dio dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U večernjim satima naoblačenje s juga proširit će se na cijelu zemlju…

U drugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temp zraka između 1 i 12°C, a najviša dnevna između 17 i 23°C.

utorak 02.04.2019.
Biometeorološke prilike su relativno povoljne. Tokom prijepodneva će biti svježije i ugodnije. U drugom dijelu dana, nadolazeće promjene i jačanja juga, tegobe kod osjetljivih osoba mogle bi biti izraženije. Preporučljivo je umanjiti aktivnosti. Opšta slika dodatno će se pogoršati sa dolaskom noći.   

Čitaj još:   Legendarni glumac se nalazi u bolnici i ljekari mu se bore za život...(foto, video)

U srijedu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi i slaba grmljavina su izgledni od sredine dana prema večernjim satima. Najniža jutarnja temperatura zraka između 3 i 12°C, a najviša dnevna između 17 i 23°C.

U četvrtak u Bosni umjerena naoblaka. U Hercegovini oblačno sa slabom kišom u drugoj polovini dana. Jače naoblačenje s juga u noći na petak. Vjetar umjerene jačine, sa jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 13°C, a najviša dnevna između 16 i 22°C, a u Hercegovini od 14 do 18°C.

U petak u Bosni i Hercegovini oblačno s kišom. U Hercegovini obilne padavine. Vjetar umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 5 i 11°C, a najviša dnevna oko 18°C…

http://iBalkan.net


GRMI, SIJEVA I DANAS…: Gdje će biti nevrijeme u naredna četiri dana…

U, regionu i danas se u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim Read more

IDU JOŠ TRI DANA KIŠE, A POTOM PREOKRET…

Nešto više oblaka očekuje se u zapadnim područjima, gdje se Read more

Komentariši