IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKO ŠARIĆ HITNO U BOLNICI: Institut “Dedinje” POD OPSADOM, specijalci sa dugim cijevima…

Hitno je prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti “Dedinje” zbog srčanih tegoba…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, četvrtak, 04.04. 2019…21: 59… DARKO ŠARIĆ HITNO U BOLNICI: Institut “Dedinje” POD OPSADOM, specijalci sa dugim cijevima…

Uz velike mijere obezbjeđenja, Šarić je dva dana zadržan na klinici, gdje je detaljno pregledan…

Darku Šariću, koji je podvrgnut detaljnim pregledima, kako navodi izvor iz medija, prema procjeni ljekara, život nije ugrožen i on je vraćen u pritvor.

On se nadležnima u pritvorskoj jedinici u Specijalnom sudu, u kojoj boravi od marta 2014, požalio na jake bolove u predelu grudi koji nisu prestajali. S obzirom na to da detaljni pregledi nisu mogli da se obave u istoj zatvorskoj bolnici, on je hitno prebačen na kliniku na Dedinju…

Izvođenje Šarića iz pritvora, kao i njegov boravak na klinici, u svakom trenutku pratili stražari, ali i specijalci naoružani dugim cijevima.

Prema njegovim riječima, strogo se vodilo računa da on ne dođe u kontakt sa drugim bolesnicima, ali i da u pregledima učestvuje i minimalan broj uposlenih.

U Institut je doveden u ponedeljak, a u srijedu je vraćen u pritvor, odnosno u zgradu Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici.

Čitaj još:   MILOŠ Nikolić: Izborom ANDRIJE Mandića na mjesto predsjednika Skupštine, CRNA GORA dobija antizapadnu i prorusku parlamentarnu većinu... (foto)

Bio je smiješten u apartmanu, u kom nije imao cimera, jer je procjena da od nadležnih bila da će na taj način biti najbolje izolovan. Dva dana i dvije noći neprekidno su ga čuvali stražari i policija, nisu se ni na trenutak odvajali od njega.

Tokom noći, dežurali su ispred njegovih vrata, ali ne samo tu jake policijske snage u uniformama, ali i civilu, sve vrijeme njegovog boravka u bolnici su bile prisutne na cijelom Institutu “Dedinje” – dodaje sagovornik medija…

U Uprazi za izvršenje krivičnih sankcija rečeno da Darku Šariću nije pozlilo, i potvrđeno je da je poslije pregleda on vraćen u pritvor.

Darko Šarić je u decembru prošle godine osuđen na 15 godina zatvora zbog optužbi da je organizovao kriminalnu grupu koja je tokom 2008. i 2009. god pokušala da prošvercuje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

U pritvoru je od 18. marta 2014, kada se dobrovoljno, sa nepoznate lokacije, predao srpskom pravosuđu…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši