IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Kolima UBIO SIROČE na biciklu!

Marijan Petrović (14) iz Kikinde poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče na putu između Kikinde i Iđoša kad je na njega i dvojicu vršnjaka koji su bili na biciklama naletio audi kojim je upravljao D. Š. (20) iz Iđoša.

– Vozač je zaustavio vozilo i pokušao da pomogne dječacima. On je odmah pozvao Hitnu pomoć koja je ubrzo došla na mjesto nesreće. Policiji je rekao da su dječaci vozili neosvjetljene bicikle i da ih zbog mraka nije video – rekao je izvor iz istrage.

Nesrećni Marijan je preminuo na putu za bolnicu. U njegovoj kući tuga i jauci, a tragedija je najteže pala njegovom dedi.

– Prvo sam čuo da je polomio ruku. Otišao sam do bolnice i saznao strašnu vest. Doktor mi je rekao da je moj unuk preminuo. Žena i ja smo ga podigli jer ga je majka napustila kad je imao samo četiri i po mjeseca. Otac mu je u zatvoru pa smo preuzeli brigu o njemu. U Iđoš je išao zbog devojke, a nastradao je prilikom povratka – neutješan je Panta Petrović iz Kikinde.

Tužno je bilo i u skromnom domu braće koja su povređena kobne noći. Njihov otac Tibor Nađ očekivao je vesti o zdravstvenom stanju sina koji je prebačen u Novi Sad. Nađ ima četiri sina koji žive u teškim socijalnim uslovima.

Čitaj još:   JEZIVA I UŽASNA TRAGEDIJA KOD TIVTA: Jedna osoba se utopila, tri povrijeđene, talasi bacili kupače na stijene! (foto, video)

– Supruga Klara je s njenim ocem otišla u Novi Sad. Znam da je naš sin sav izlomljen – kaže Tibor Nađ.

Stariji brat teško povređenog dječaka je opisao šta se dogodilo.

– Vraćali smo se na dva bicikla iz Iđoša. Marijan je na kormanu vozio mog mlađeg brata. Ja sam gurao bicikl jer mi se probušila guma. Predlagao sam da uzmu moj mobilni telefon jer su bili neosvjetljeni. A onda se sve iznenada desilo. Automobil je prvo udario njihov bicikl na putu. Marijan je završio na asfaltu, dok je moj brat odletio u kanal. Mene je automobil zakačio po nozi. Mladić koji nas je udario odmah je telefonom pozvao Hitnu pomoć. Prije toga je mom bratu izvadio jezik iz usta dok se Marijan nije pomjerao. Brat je počeo da plače – priča K. N.

Dječak T. N. nalazi se u teškom stanju na Intenzivnoj nezi Dječje hirurgije.
– Ima teške povrede glave, kontuziju pluća i prijelom butne kosti. Stanje je teško i neizvjesno – izjavila je Andrea Đuretić iz Instituta za zdravstvenu zaštitu djece i omladine Vojvodine.

Čitaj još:   Sve je jasnije da je Beograd povezan s teroristima: "Vučić regiju gura u rat"... (foto, video)

izvor: agencije


Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši