IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHVAĆEN KAKO ČEKA JELENU! Ognjen Vranješ napravio sačekušu – Spreman za OSVETU?

Zbog obaveze da se pojavi u sudu, Ognjen Vranješ je u utorak došao u Beograd, i u srpskoj prestonici proveo cio dan. 

Naime, bosanski fudbaler tužio je nedavno Jelenu Karleušu zbog pretnji ubistvom. Kako su mediji pisali, Vranješ je protiv pjevačice podneo krivičnu prijavu i dvije tužbe, a za odštetu traži dva miliona.

Fudbaler se u utorak u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu pojavio dotjeran, i vidno raspoložen. Izgleda da se i te kako pripremio za susret sa JK koji je trebalo da uslijedi. Kako je ona međutim izostala sa ročišta, a suđenje odloženo za 22. april, Ognjenu su čini se potonule sve lađe.

Ognjen Vranješ je primjećen dok je on bio na ručku moglo se vidjeti i da fudbaler i nije bio baš idealno raspoložen. 

– Izgledao je pomalo zabrinuto, i kao da nekoga čeka da se pojavi. Stalno se vrpoljio i gledao unaokolo. Ne znam da li je nekoga čekao ili ne, ali kako je vrijeme prolazilo izgledao je sve nervoznije, i bio je baš vidno neraspoložen – ispričao je izvor.

Čitaj još:   JELENA KARLEUŠA: "Moje najljepše, najmilije, najhrabrije! Hvala ti, živote moj"

Zanimljivo u cjeloj priči je i to da je pomenuti restoran jedno od omiljenih mjesta Duška Tošića i Jelene Karleuše. Oni su više puta uslikani baš u ovom restoranu i pojedinačno, ali i zajedno, a nije na odmet napomenuti da je poznati bračni par ovde 2016. godine proslavio i deset godina svog braka.

Izgleda da Vranješu đavo baš ne da mira. Ne bi čudilo da je upravo zbog toga izgledao neraspoloženo, a da se u restoran uputio ne bi li upravo ovdje možda i naletio na pjevačicu.

izvor: srbijadanas

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši