IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRESNO ZERINA NA RUBU ANOREKSIJE… hrani se INFUZIJAMA…

Zerina Hećo šokirala je naciju kada se u rijalitiju iskrala iz sobe i otišla u kupatilo, pa samu sebe ošišala na ćelavo, gledajući se u ogledalo…

SARAJEVO: BiH, vijesti, petak, 05.04. 2019…21: 59…  POTRESNO ZERINA NA RUBU ANOREKSIJE… hrani se INFUZIJAMA…

Dok bije bitku za zdravlje i čeka nalaze biopsije, napominje da rijaliti igra nije za svakoga te da, po njenom mišljenju, čovjek koji je iole iskren i malo normalan, može samo da prođe kao ona…

Još veća jeza mnoge je prošla kada su shvatili da se na taj način suočila sa svojim strahom, da joj se teška bolest iz mladosti ponovo vraća.

“Trenutno zdravstveno stanje mi je kritično. Ja sam se odlučila da na ovaj intervju dođem našminkana, jer tako i treba da dođem- kao jedna hrabra žena, kao žena koja želi da se izbori za istinu”, izgovorila je ona skoro u jednom dahu na samom početku razgovora.

“Stanje je takvo da imam aritmiju srca. Početak anoreksije, aritmiju srca, oštećenu jetru, kolaps organizma. Čekamo rezultate biopsije… Savjet ljekara je da se hospitalizujem, ali nisam mogla zbog ćerke.

Čitaj još:   ANKARA Turska obilježava 30. august, Dan pobjede i Dan oružanih snaga...

Pola godine smo bile razdvojene, a drugo ne bih više mogla da podnesem taj zatvoren prostor. Smršala sam preko 20 kilograma, hranim se infuzijama”, govorila je dalje Zerina.

Bivša zadrugarka sa 14 godina imala je tumor crijeva koji je operisala već tri puta, a sada se iznova sumnja na probleme tog tipa.

“U toku boravka u rijalitiju, kada se dešavao kolaps organizma, kada su me vozili u državne bolnice, bio je predlog da ostanem na liječenju u bolnici”, prisjetila se ona. 

“Moje stanje bilo je sve gore i gore. Pred izlazak (iz rijalitija) sam primijetila kvržicu ispod lijeve dojke, sasvim slučajno. Prijavila sam to produkciji”, na kraju je ispričala Zerina Hećo…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši