IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HALID ZA DLAKU IZBJEGAO SMRT: Zapalili diskoteku u kojoj je trebao da nastupi…

IZNIMNO POPULARNI Kralj narodne muzike doživeo je veliku neprijatnost pred nastup u diskoteci u Austriji…

LINC: Regija, Crna Hronika, vijesti, subota, 06.04. 2019…22: 19… HALID ZA DLAKU IZBJEGAO SMRT: Zapalili diskoteku u kojoj je trebao da nastupi…

Halid Bešlić je prilikom neprijatne situacije u Lincu, kada je zapaljena jedna diskoteka od bivše vjerenice repera Vuka Moba, koji je za dlaku izbjegao sigurnu smrt.

Došao je nepoznat čovjek, kog smo kasnije videli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, na koji ulaze velike zvijezde kad nastupaju u baš u toj diskoteci.

Halid Bešlić je imao probu, jer je večeras trebalo da nastupa. Halid se u diskoteci zadržao do 21h, a nakon 25 minuta dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije – otkrio je izvor, prenose mediji…

Naime, drama se odigrala prije nego što je diskoteka Biljana Savić otvorena za posjetioce, ali je u požaru povređeno jedno lice, kako je naveo naš izvor.

Čitaj još:   BORİS Mugoša: Borba protiv siromaštva mora biti prioritet... (foto)

– Cjela diskoteka je izgorela. Kanisterima je taj čovek polio diskoteku i sve zapalio. Zajedno sa njim je bio i saučesnik. U ekspoloziji je bačen na dio gdje je bila rasveta i dj pult…

Tom prilikom njemu (napadaču) je slomljena noga i prebačen je prvo u bolnicu gdje je hitno operisan zbog otvorenog preloma.

Izvor je otkrio da nije samo diskoteka izgorjela, već da je i cijela zgrada bila uhvaćena ogromnim plamenom, a šteta samo inventara u sklopu diskoteke procijenjena je grubo na, prema pomenutom izvoru procenjuje se na blizu 1.000.000 eura.

Noćni klub “Imperio”, koji se nalazi u gradu Lincu u Austriji, u vlasništvu Srpkinje Biljane Savić, bivše vjerenice repera Vuka Moba, izgoreo je ovom prilikom, koji su u petak, kako se sumnja, podmetnuli nepoznati napadači.

Inače, sinoć u ovoj diskoteci trebalo da nastupi kralj narodne muzike Halid Bešlić, koncert zbog incidenta otkazan…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši