IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan strastven, Bik se vraća u ritam, mira dan za Blizance, Rak srećan, Lav preteruje, Djevica usamljena, Vaga u tajnoj vezi, Škorpija sve obavlja lako, Strijeljac traži motivaciju, Jarac opsesivan, Vodolija traži partnera, a Ribe zarađuju. Ovo je dnevni horoskop za 08. april 2019. godine.

OVAN


Možete da očekujete uspjeh u vezi poslova koje ste planirali. Pred vama je povoljan period za ovo polje. Nemate nikakve dileme i znate šta želite na emotivnom polju. Pred vama je povoljan dan. Pazite na osjetljivu bešiku.

BIK


Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite uspjeh kojem težite na ovom polju već duže vrijeme. Ukoliko vam se dopada Škorpija treba da znate da ste vas dvoje fatalan spoj. Mogući su problemi sa sinusima.


BLIZANCI


Očekuje vas poboljšanje zarade. Možete da se nadate lijepim vjestima na ovom polju. Lijepo se osjećate kada provodite vrijeme sa osobom koju volite. Možete da očekujete pozitivan dan za ljubav. Skloni ste gojenju u ovoj fazi.


RAK


Moguće je da pretjerujete sa očekivanjima na poslovnom planu. Neophodno je da malo realnije pogledate na stvari. Očekuje vas povoljan dan za susret sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa pritiskom.

LAV


Pred vama je povoljan dan u kojem ćete imati priliku da razrješite neke probleme koji vas muče od ranije. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa partnerom koji vam otkriva sve više detalja o sebi. Pospani ste.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. maj 2022. godine...


DJEVICA


Odlična saradnja sa kolegama je pred vama. Možete da se nadate da ćete postići poslovni uspjeh. Dobijate mnogo ljubavi od partnera i uživate kada ste zajedno. Pred vama je povoljan period za ovo polje. Nemate zdravstvene probleme.


VAGA


Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite dobar dogovor sa nadređenima. Pred vama je povoljan period za ovo polje. Moguće je da pravite planove za zajednički život sa vašim partnerom. Pazite na svoje zube.


ŠKORPIJA

Sreća vas prati i lako rješavate sve što vas na ovom polju opterećuje. Možete da očekujete povoljan period. Imate priliku da birate među više udvarača, onog koji vam najviše odgovara. Mogući su problemi sa cirkulacijom.


STRIJELAC


Možete da očekujete povoljnu fazu za posao. Sudbina je na vašoj strani pa možete da ostvarite ono što poželite na ovom polju. U braku postoje problemi između vas i partnera ali vi ih gurate pod tepih. Mogući su problemi sa grlom.

JARAC


Očekuje vas prilika da pokrenete novi posao koji bi mogao da vam donese prilično dobru zaradu u budućnosti. Veza sa voljenom osobom ide u dobrom smjeru, zadovoljni ste i ljepo se osjećate kada ste zajedno. Mogući su problemi sa venama.

VODOLIJA


Pokušavate da ostvarite promene o kojima razmišljate već neko vrijeme ali vam to ne polazi za rukom. Moguće je da vas očekuje važan razgovor o zajedničkoj budućnosti sa voljenom osobom. Prati vas iscrpljenost.

Čitaj još:   Kćerka dr Seada Jamakosmanovića, Hasna objavila potresnu priču nakon smrti baba... (foto i video)


RIBE


Možete da se oslonite na pomoć i podršku od strane radnog okruženja. Povoljan vam je dan za posao i obaveze. Ako ste slobodni, pred vama je poznanstvo koje će postepeno da vas vodi ka vezi. Mogući problemi sa cirkulacijom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši