IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRESNO: Nije ubio majku, ALI pucao u sebe…???

Nezapamćena porodična tragedija dogodila se u subotu na Zvezdari kada je policija u stanu pronašla dva beživotna tJela Dobrile D. (73) i njenog sina Miloša D. (43) .

Sumnja se da je Miloš digao ruku na sebe nakon što je Dobrila, o kojoj je godinama brinuo, preminula u svom krevetu.

Stanari zgrade u ulici Vjekoslava Kovača na Zvezdari bili su u šoku kada su saznali da je policija pronašla beživotna tJela njihovih dragih komšija.

Oni su danima na stepeništu osJećali nesnosan smrad, a pošto nisu mogli da otkriju izvor neprijatnog mirisa, pozvali su policiju, koja je na kraju zajedno sa vatrogascima provalila u stan u kojem su živeli Dobrila i Miloš i zatekli jeziv prizor.

Dobrilino tJelo u fazi raspadanja ležalo je na njenom krevetu, dok su Miloša pronašli u njegovoj sobi sa ranom od metka na glavi, a pištolj iz kojeg je pucao u sebe pronašli su između njegovih nogu.

Čitaj još:   ANKARA: Turska zabrinuta zbog "rasističkog stava" u Srbiji prema rukometnom klubu RK Novi Pazar... (foto, video)

– U prvi mah se vJerovalo da je majku, o kojoj je godinama brinuo, a da je potom iz nemoći digao ruku na sebe. Međutim, izgleda da je Dobrila preminula prirodnom smrću i da je njeno tJelo neko vrİJeme ležalo na krevetu, a da je sin potom od tuge izvršio samoubistvo – govori izvor upoznat sa slučajem.

TJela su u stanu bila najmanje deset dana, a obdukcijom bi trebalo da se ustanovi da li je Dobrila zaista preminula prirodnom smrću ili je Miloš prvo ubio majku, pa sebe.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši