IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Težak dan za Ovna, Bik uživa, Blizanci nemaju teškoće, Rak uživa, Lav opretećen brigama, Djevica nezadovoljna, novac za Vagu, Škorpija radi sve više, Strijelac dobro, Jarac napreduje, Vodolija puna ideja, a Ribe imaju ljubav. Ovo je dnevni horoskop za 09.april 2019. godine.

OVAN

Zabrinuti ste za svoju zaradu i često vam se čini da neke stvari po tom pitanju idu u pogrešnom smjeru. Dopada vam se jedna osoba za koju niste sigurni da li takođe gaji interesovanje prema vama. Potreban vam je odmor.

BIK

Niste zadovoljni svojim poslom i polako se pripremate da tražite neku novu priliku za sebe na ovom polju. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom uspjeti da izgladite nesporazume. Koža vam je osjetljiva.

BLIZANCI

Nije vam lako da završite sve obaveze koje su vam nametnute. Pred vama je prilično naporan tempo na ovom polju. Moguće je da vam se dopada jedna osoba koja vam se na početku činila antipatična. Želudac vam je osjetljiv.

RAK

Budite oprezni pri tome kome ukazujete svoje povjerenje. Moglo bi da se desi da se okružite pogrešnim ljudima. Očekuje vas zanimljiva situacija na polju flerta. Možete da se nadate lijepom poznanstvu. Bavite se sportom.

LAV

Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni poslu mogli biste da očekujete probleme na ovom polju. Postoje ljudi koji zavise od vas, Partner vam je vjeran i posvećen, a zauzvrat ne traži ništa manje od toga. Prolazna prehlada je moguća.

Čitaj još:   PODGORICA: Bošnjačka stranka, neće doći na sjutrašnji sastanak kod MILOJKA Spajića... (foto, video)

DJEVICA

Neophodno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem da biste uspjeli da zadržite stabilnu atmosferu. Moguće je da vam smeta to što voljena osoba više vremena posvećuje poslu nego vama. Prijala bi vam masaža.

VAGA

Moguće je da niste sigurni za koji posao da se odlučite. Imate dvije ponude i potrebno da sve iskalkulišete. Postoje manji problemi u komunikaciji sa vašim partnerom ali ako se budete zaista potrudili riješićete ih. Potrebno vam je više sna.

ŠKORPIJA

Dajete svoj maksimum kako biste u dogledno vrijeme mogli da napredujete na ovom polju. Posao vam je jako važan. Moguće je da između vas i voljene osobe postoji i neko treći. Polako sastavljate kockice. Menjajte loše navike.

STRIJELAC

Danas nećete imati veći broj obaveza. Možete da očekujete da ćete imati vremena i da se odmorite. Zainteresovani ste za prolaznu avanturu ali ne biste želeli ništa više od toga trenutno. Mogući su problemi sa zglobovima.

JARAC

Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na poslovnom polju i da vas to čini obeshrabrenim. Dopada vam se osoba koja ne živi u istom mjestu kao i vi. Moguće je da ste spremni na vezu na daljinu. Mogući su problemi sa kostima.

VODOLIJA

Važno je da se organizujete najbolje što možete tokom današnjeg dana jer će biti zahtjevnih poslova za vas. Odnos sa voljenom osobom je veoma napet i to vas opterećuje. Imate utisak da se bližite prekidu. Iscrpljeni ste.

Čitaj još:   VELIKI ŠAMAR IZ BRISELA: NATO, o snovima MILORADA DODIKA... (foto, video)

RIBE

Potrebno vam je još neko vrijeme kako biste mogli da donesete kona;nu bitnu odluku na ovom polju. Moguće je da vam nedostaje osoba sa kojom ste nedavno raskinuli i da na neki način maštate o njoj. Mogući su problemi sa nesanicom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši