IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SENAD Hadžifejzović pozvao navijače da danas podrže FK Novi Pazar…

Senad Hadžifejzović pozvao je navijače da u dođu na Gradski stadion i da fer i sportski podrže ekipu u važnoj utakmici protiv Trajala, u drugom kolu prvoligaškog kola plej- auta…

NOVI PAZAR: Sandžak, Sport, fudbal, vijesti, srijeda, 10.04.2019…08: 59…SENAD Hadžifejzović pozvao navijače da danas podrže FK Novi Pazar…

Generalni sekretar fudbalskog kluba FK Novi Pazar Senad Hadžifejzović pozvao je danas navijače:

“Želimo da bude dostojanstveno da potvrdimo tradicionalno gostoprimstvo, bez obzira na rezultat. Apelujem na navijače da budu naš 12. igrač i da naše sportske prijatelje lijepo dočekamo, kao oni nas jesenas ili što je bio slučaj nedavno na našem stadionu”, rekao je Hadžifejzović u susretu a i na samoj konferenciji za novinare.

Istakao da je Novi Pazar u poslednjih nekoliko mjeseci napravio mnogo i da je poslije dužeg vremena primetna uzlazna putanja na svim nivoima.

“Riješili smo problem. Grad je podržao novu upravu, a vjerujem da ćemo i na sportskom planu biti uspješni kao na poslovnom”, naveo je Hadžifejzović.

Trajal je trenutno drugi u plej- aut grupi, odnosno 10. u Prvoj ligi Srbije sa 22 boda, dok pretposlednji Novi Pazar ima 12 bodova…

Čitaj još:   ŠOK I KORDON POLICIJE ISPRED HRAMA U PODGORICI: Crna Gora podjeljena zemlja! (foto i video)

Pazarci će nastupiti bez kažnjenog Irfana Vusljanina, “požutelog” Elvisa Novalića i povređenog Omege Robertsa, a za tim će konkurisati oporavljeni Dino Šarac.

Sportski direktor novopazarskog prvoligaša Vladica Petrović priznao je očekuje treću prvenstvenu pobjedu u nizu.

“Očekuje nas teška utakmica. Nije lako dva puta za kratko vrijeme dobiti istog protivnika, ali mislim da ovaj tim ima snage i volje. Naročito je to bilo vidljivo na poslednjem gostovanju u Bečeju”, ocijenio je Petrović.

Novi Pazar je krajem marta na domaćem terenu pobjedio ekipu Trajala sa 1: 0, a u finišu utakmice došlo je do konflikta u kojem su učestvovali gotovo svi fudbaleri oba tima i poslije kojeg su isključeni Irfan Vusljanin i Nikola Milošević.

“Tenzija je podignuta do određenog nivoa, ali igrači su svijesni šta očekuje i nisu pod pritiskom, osim rezultatskog. Uz pomoć navijača, ostaviće srce na terenu za tri boda, a poslije ćemo videti gdje smo i šta smo”, zaključio je Petrović.

Novi Pazar i Trajal igraju od 16 časova na Gradskom stadionu…

Čitaj još:   NOVI PAZAR: BAHATI POLICAJAC IZUDARAO MALOLJETNIKA...

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši