IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Adem Ljajić u dresu “orlova” Bešiktaša,ispunio očekivanja i natjerao da ga otkupe od Torina…

ADEM Ljajić ove sezone postigao ukupno osam golova za Bešiktaš,upisao 11 asistencija…

ISTANBUL: Turska, Sport, Fudbal, vijesti, petak, 12.04.2019… 08: 59… Adem Ljajić u dresu “orlova” Bešiktaša,ispunio očekivanja i natjerao da ga otkupe od Torina…

Dva gola i tri asistencije protiv Rizea, partija kakva se rijetko viđa, slomila je čelnike Bešiktaša.

Crno- bijeli “orlovi” iz Istanbula jesu u velikim finansijskim problemima, ali su procijenili da Adema Ljajića ne smeju da ispuste iz ruku.

Bešiktaš je u ugovoru o Ljajićevoj pozajmici od Torina ubacio klauzulu da može na ljeto da otkupi Pazarca i najzad na Bosforu odlučeno da ta opcija se aktivira.

Izvršni direktor crno- bijelih Umut Guner otkrio je medijima na redovnom susretu sa sedmom silom da će Ljajić ostati među istanbulskim Orlovima.

U ugovoru o pozajmici sa Torinom stoji klauzula možemo da otkupimo Adema Ljajića za 6.500.000 eura kada odigra više od 25 utakmica za klub. Ta brojka je sada premašena i mi ćemo iskoristiti da ga kupovinu na kraju sezone. Tu sumu ćemo plaćati u ratama u naredne tri godine“, rekao je Guner.

Čitaj još:   NOVAK Adžić: ANDRIJA Mandić, ponovo zloupotrijebio poziciju predsjednika Skupštine Crne Gore... (foto)

Ademu Ljajiću protiv Rizea bila 26. utakmica za Bešiktaš ove sezone, iz Istanbula su odmah poslije toga poručili Torinu da kupuju.

Adem je u tih 26 utakmica „smijestio“ osam golova i 11 asistencija, tako da je jasno čime je oduševio čelnike kluba i ubijedio ih da duboko zavuku ruku u poprilično šupalj džep u poslednjih godinu dana kluba sa evropske obale megaolisa na Bosforu…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši