IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANDA Admira MURATAYA, upala na pistu i ukrala 10 MILIONA EURA… (video)

Velika pljačka odigrala se pre nekoliko dana na aerodromu u Tirani, a tom prilikom policija je ubila vođu bande Admira Murataja…

TIRANA: Regija, Crna Hronika, vijesti, petak, 12.04.2019..11: 59… BANDA Admira MURATAYA, upala na pistu i ukrala 10 MILIONA EURA… (video)

Ova grupa pljačkaša je htela da iz aviona “Austrija erlajnsa” ukrade oko 10 miliona eura.

U međuvremenu, albanska vojska je preuzela kontrolu nad aerodromom u Tirani, a koncesionar aerodroma i vlada Edija Rame međusobno prebacuju krivicu za propuste obezbeđenja. “Austrijan erlajns”više neće prevoziti pare iz Tirane.

Iako se spekulisalo da su u pljački učestvovala 4 razbojnika, sami snimak je pokazao da ih je 5.

Upali su na pistu iz blindiranog vozila otela vreće s novcem.Tri dana poslije pljačke niko sa sigurnošću ne može da utvrdi koliko je novca odneto, sve su procjene i kreću se od 1 do 10 miliona eura.

Tri razbojnika su pokušala da otvore vrata, a jedan je bio iza kombija. Na snimku se može vidjeti da je Murataj, već poznat policiji zbog podebelog dosijea, namjerno obučen razkičito od saučesnika. Pljačka se odigrala u utorak oko 15 sati dok su vreće sa novcem tek utovarivane u avion. Lopovi su nagrnuli na pistu, uzeli plijen i pobjegli, međutim, ubrzo ih je sačekala policija.

Čitaj još:   ROŽAJE: SIMBOL MRŽNJE I HUŠKANJA NA NACIONALIZAM- Još uvijek nisu uklonjene skandalozne freske iz crkve Ružica...

Albanski mediji prenose da su lopovi u okršaju sa policijom bacali granate i pucali iz “kalašnjikova”. U sukobu je ubijen Murataj, kao i njegov brat Cen već najavljuje krvnu osvetu.

“Naći ćemo ko je Admira ostavio na ulici. Uz pomoć policije ili ne, saznaćemo ko su bili saučesnici i zadovoljiti pravdu. On nije bio vođa, vođa je još živ”, izjavio je Cen.

iBalkan..net/Balkanweb.com
Foto: Youtube/Printscreen

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Turski predsjednik Redžep Tajip ERDOGAN SPREMAN PRIHVATITI PRIJEM FINSKE I ŠVEDSKE U NATO: Garancije koje se traži su... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši