IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan napreduje, Biku zavide, nesuglasice pred Blizancima, Rak mašta, Lav previše radi, Djevica komplikuje sve, Vaga zrači, bonus za Škorpiju, Strijelac uživa, Jarac ima podršku, a Vodoliju i Ribe služi zdravlje. Ovo je dnevni horoskop za 14. april 2019. godine.

OVAN

Spremni ste da pravite drastične promjene na ovom polju jer vam postojeća situacija ne odgovara. Voljena osoba vam nije pokazala dovoljno nježnosti, a u vašim očima to odražava nedostatak ljubavi. Posjetite ljekara.

BIK

Iako pokušavate da rješite neke probleme koje imate, moguće je da danas u tome jednostavno nećete uspjeti. Očekuje vas nova ljubavna veza sa osobom sa kojom možete da ostanete na duže staze. Nemate probleme sa zdravljem.

BLIZANCI

Imate utisak da je stanje na poslovnom planu veoma promjenljivo i da vam neće biti lako da situaciju stabilizujete. Nemate dovoljno povjerenja u partnera i djeluje vam kao da on nešto od vas skriva. Unosite više tečnosti.

RAK

Nije povoljan dan za posao generalno, pa sve važne odluke sada ipak treba da izbjegavate. Dopada vam se jedna osoba koju poznajete već neko vrijeme i spremni ste da joj konačno pokažete osjećanja. Problemi sa plućima.

LAV

Finansijska situacija vam je stabilna i zadovoljni ste okolnostima na ovom polju. Pred vama je povoljan period. Na polju ljubavi se dešava novo poznanstvo sa osobom prema kojoj ćete razviti iskrena osjećanja. Manji pad energije.

Čitaj još:   VIC DANA Fenomenalna, plavuša preživjela brodolom...

DJEVICA

Moguća je manja šteta. Na poslovnom polju ili neki problemi koji će vas opterećivati. Osjećate se nekako tužno i vidite da odnos u koji ste uložili dosta svog vremena i energije polako na neki način propada. Potrebno vam je više sna.

VAGA

Vi imate stabilno stanje na polju posla i zbog toga ste veoma zadovoljni. Ne razmišljate o većim promjenama. U braku ne ide sve kao što ste željeli, moguće je da vam je odnos sa voljenom osobom poljuljan. Povoljan je period za dijetu.

ŠKORPIJA

Trebali biste da se posvetite poslovima koje imate u planu već duže vrijeme. Sada je povoljan momenat za realizaciju. Imate šarenoliku ponudu na polju emocija, udvarači vam dolaze sa svih strana. Manji problemi sa vidom.

STRIJELAC

Pomalo ste zabrinuti jer nova poslovna dešavanja nisu pokrenuta na onaj način na koji ste se nadali da hoće. Dobro se slažete sa voljenom osobom. Pred vama je povoljan dan. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

JARAC

Očekuje vas napet dan na poslu. Tenzija je pred vama. Neće vam biti lako da sve probleme riješite brzo. Prija vam samoća i niste raspoloženi za početak nove veze u skorijem vremenskom periodu. Povećajte unos svježeg voća.

VODOLIJA

Trenutno ste pred nekom važnom odlukom kada je u pitanju polje posla. Do poslednjeg trenutka nećete biti sigurni ka čemu naginjete. Novo poznanstvo vam dolazi veoma uskoro. Možete da se nadate susretu. Ukočenost u leđima.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. septembar 2019. godine

RIBE

Treba vam malo više vremena kako biste sve planove koje imate uspjeli da sprovedete u djelo. Moguće je da ste pogrešno procjenili partnera i da će vam se to sada obiti o glavu. Problemi vam uskoro dolaze. Izbjegavajte unos alkohola.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši