IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POLICIJA TRAGA ZA SANDŽAKLIJOM zbog TEŠKOG UBISTVA STOLICOM!!!

Policija ti dalje raga za Jasminom Nišićem iz Prijepolja zbog sumnje da je usmrtio Kristijana Ćorića u Budvi.

Budvanska policija traga za Jasminom Nišićem iz Prijepolja (30), koji je osumnjičen da je juče u cik zore u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svoga poznanika Kristijana Ćorića (38). Ćorić se prije deceniju doselio u Budvu i sa Nišićem se poznavao preko zajedničkog prijatelja sa kojim je dijelio stan u tom budvanskom naselju.

Policiji je juče ujutru prijavljeno da na ulici uz samu rijeku Grđevica pored turističkog kampa leži u lokvi krvi beživotno tijelo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mjesta i zatekli su zaista jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana potjernica, a obaviješteni su i granični prelazi, zbog bojazni da ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Nišić i Ćorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica.

Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao ispred ulaza. Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi par koraka do ulice, gdje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i tijelu.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Kik- bokser, zapucao na sina biznismena, zanijemili od šoka očevidci... (video)

Inspektori su zatekli beživotno tijelo, a o svemu je obaviješten i viši državni tužilac, koji je na licu mjesta obavio uviđaj, te uputio tijelo nastradalog na obdukciju.

Iz Uprave policije je saopšteno da je policija u kratkom roku rasvijetlila ubistvo koje je jutros počinjeno u Budvi.

“Službenici Centra bezbjednosti Budva su oko 5,15 časova obaviješteni da je pronađeno beživotno tijelo K.Ć. (38) iz Budve. Policijski službenici su u kratkom roku identifikovali lice za koje se sumnja da je lišilo života K. Ć. Radi se o J. N. (30) iz Prijepolja – Republika Srbija. Policija intenzivno potražuje J. N. Beživotno tijelo K. Ć. sa vidnim povredama po glavi i tijelu, koje su nanijete najvjerovatnije tupim predmetom, zatečeno je jutros u budvanskom naselju Velji Vinogradi, u Ulici Petoj”, navodi se u saopštenju policije.

izvor: vijesti online

Čitaj još:   EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ SE OPROSTIO OD SAŠE PETROVIĆA EMOTIVNOM OBJAVOM: Volim te brate, FALIT ĆEŠ JAKO... (foto, video)
SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

NUDIMO VAM REŠENJE: Kako da se rashladite ako i nemate klimu…

NUDIMO NEKE Od savjeta kako da  preživite pakleno ili džehemensko Read more

Komentariši