IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 17. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan voli da radi danas, Bik samostalan, Blizanci uživaju, Rak odgovoran, Lav veliča sebe, Djevica ima dobar dan, Vaga neodlučna, Škorpija dobro, Strijelac pun eleana, Jarac u punoj snazi, Vodolija se trudi, Ribe muči prošlost. Ovo je i dnevni horoskop za 17. april .2019. godine.

OVAN

Ukoliko imate želju da promjenite posao, danas je moguće da ćete dobiti dobru priliku za to. Budite hrabri da je prihvatite. Spremni ste da pokažete svoja osjećanja osobi koja vam se dopada. Odlično stanje na polju zdravlja.

BIK

Danas će kreativnost biti vaša jača strana. Neke ideje do kojih dođete mogu da okrenu vaš posao u nekom novom pozitivnom pravcu. Ukoliko ste u braku, čeka vas borba sa razočarenjima. Probava vam je osjetljiva.

BLIZANCI

Ako danas započinjete neku novu saradnju budite oprezni jer ona može da bude presudna za vašu karijeru, i na pozitivan i na negativan način. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas povoljan dan za flert. Izbjegavajte cigarete.

RAK

Vaša situacija na poslu je stabilna i nemate nikakvih razloga za strepnju. Možete da odmorite od stresa i prepustite se rutini. U trenutnoj situaciji najveća pretnja vašoj vezi je posesivnost koju pokazujete. Povoljan je period za mršavljenje.

LAV

Ako ste se iznenada našli u komplikovanoj i rizičnoj situaciji na poslu, možete da očekujete da će rješenje doći uskoro. Osoba koja vam se dopada djeluje nedostupno i vi niste sigurni kako da napravite prvi korak. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   VOLONTERI, PONOS ČARŠIJE: SENKO, ELVIS, EDO, ... pozivaju PAZARCE da POMOGNU a ne da kritikuju ... (video)

DJEVICA

Danas će vam doći prilika koju dugo čekate za ostvarenje svojih ciljeva. Plašite se da povredite voljenu osobu i zato joj mnogo toga ne govorite. Budite svjesni da je na duge staze to neodrživo. Mogući su problemi sa leđima.

VAGA

Ukoliko imate bilo kakvo suđenje, danas je najveća vjerovatnoća da će ono imati povoljan ishod po vas. Očekuje vas poznanstvo sa osobom kakvu do sada niste upoznali. Prijaće vam fizička aktivnost! Bavite se sportom.

ŠKORPIJA

Današnji dan, kao i cio naredni period su vam povoljni na poslovnom planu. Prišla vam je veoma šarmantna osoba, ali niste sigurni koliko treba da joj se povjerite. Dobro se osjećate. Nemate probleme sa zdravljem.

STRIJELAC

Moguća su neobična dešavanja u vašem radnom okruženju o kojima vi nećete biti dovoljno informisani. Ako ste slobodni, današnji dan nije povoljan za nova poznanstva. Povedite računa o hormonima i štitnoj žlezdi.

JARAC

Ukoliko idete na neko poslovno putovanje, budite oprezni. Danas će vam biti teško da se skoncentrišete. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Povedite računa o unosu vitamina.

VODOLIJA

Ako čekate pravi trenutak da realizujete svoje ideje, to može da bude danas. Sreća je danas na vašoj strani. Imate priliku da se zbližite sa osobom koja je već duže u centru vašeg interesovanja. Odlično ste raspoloženi!

Čitaj još:   Novi Jokovićev gaf (Ovog puta nije italijanski nego- latinski): Ne možemo baš... ad- koh (foto, video)

RIBE

Ukoliko ste nedavno pokrenuli neki privatni posao, danas ćete povući neke presudne poteze po tom pitanju. Preispitujete svoj izbor partnera. Kao da ga više ne vidite na isti način na koji ste ga videli u početku. Izbjegavajte slatkiše.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši