BILA JE ŠEFICA PROSTITUCIJE, U JAVNOSTI BILA SMJERNA, KULTURNA, IŠLA U CRKVU!!!

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Javna tajna je da je ona šefica prostitucije, ne samo u Srbiji već i šire. Godinama u javnosti glumi smjernu, kulturnu i prosvećenu ženu. Pojavljuje se i u crkvi. Međutim, kroz njene ruke su prolazile generacije mladih i neiskusnih djevojaka, željnih novca i slave.

Ona je imala mnogo klijenata, ali jedan, najbogatiji, vlasnik veoma virjednog ugostiteljskog lanca, devedesetih velika beogradska faca, bio je njena glavna mušterija. Za njega je pažljivo birala i slala najmlađe i najljepše djevojke u mračan stan u centru Beograda. Stan je bio prepun seksualnih igračaka za iživljavanje. Lanci, kaiševi, seksualna pomagala, kostimi… 

On je obavljao posao pun neizvjesnosti i glava mu je svakodnevno bila u torbi. Da bi se “opustio” od poslovnih obaveza, tražio je mlade, lijepe i krhke djevojke da nad njima ispoljava sav bijes koji se u njemu nakupio.

– On je bio bogat i moćan a one – djeca, tek stasale djevojke uglavnom iz siromašnih porodica. Na toj raskrsnici života, mnoge su krenule u pogrešnom smjeru, i psihički potčinjene nisu smjele nikome da kažu šta rade u toj čuvenoj crvenoj sobi, znalo se da slijedi metak u čelo ako progovore – ističe naš izvor i dodaje da su se djevojke nevoljno potčinjavale rukama tog nemilosrdnog muškarca.

Čitaj još:   NOVA OPTUŽNICA PROTIV MONSTRUMA: Terorista Tarant optužen za 50 ubistava i 39 pokušaja ubistava u džamiji...

Nije ga zanimalo ništa osim sopstvenog užitka. Njega je bol, preklinjanje da bude nežniji i plač tih djevojka samo još više stimulisao da ispolji svu svoju grubost. One su ga mrzele, a madam je džepove punila devizama. Podržavali su je moćnici iz javnog života, svuda je puštala korenje i svakoga je mogla da ucjeni – priča naš sagovornik.

Iako žena, ona u sebi nije imala nikakvu ljudsku vrijednost niti saosjećajnost, nije je zanimala patnja tih djevojka. Mislila je samo na profit. I jeste zaradila mnogo. Od nekih je napravila profesionalne kur*e, od drugih, psihičke bolesnike, a neke je uspjela i da uda.

– A na sa zvona je isticala duhovnost… Bezdušna žena. Zato je mnogima bilo teško da povjeruju da je podvodila djevojke. Uglavnom su to bile manekenke, foto-modeli, ali i obične djevojke, jedino je bilo važno da budu ljepuškaste. Ona je im sve objezebđivala: tretmane, frizera, ljekarske preglede, odmore, garderobu… – otkriva sagovornik i dodaje kako ih je uvlačila u zamku.

Čitaj još:   Palma iz Herceg Novog prozvao, Mila Ðukanović: "Crna Gora da povuče priznanje Kosova"...

– Ona bi im prilikom upoznavanja obećavala blistavu manekensku karijeru, navodno sve legalno i profesionalno. Kada bi saznala lične podatke o njima, pa čak upoznala i njihovu porodicu onda je uz pomoć svojih saradnika, psihologa koji bi pripremili teren, lako je uspjevala da ih ubjedi i ucjeni da nastave sa poslom, onako kako njoj odgovara, da se bave prostitucijom – objašnjava naš izvor.

Kurir.rs/Alo/Foto Profimedia

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši