IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BILA JE ŠEFICA PROSTITUCIJE, U JAVNOSTI BILA SMJERNA, KULTURNA, IŠLA U CRKVU!!!

Javna tajna je da je ona šefica prostitucije, ne samo u Srbiji već i šire. Godinama u javnosti glumi smjernu, kulturnu i prosvećenu ženu. Pojavljuje se i u crkvi. Međutim, kroz njene ruke su prolazile generacije mladih i neiskusnih djevojaka, željnih novca i slave.

Ona je imala mnogo klijenata, ali jedan, najbogatiji, vlasnik veoma virjednog ugostiteljskog lanca, devedesetih velika beogradska faca, bio je njena glavna mušterija. Za njega je pažljivo birala i slala najmlađe i najljepše djevojke u mračan stan u centru Beograda. Stan je bio prepun seksualnih igračaka za iživljavanje. Lanci, kaiševi, seksualna pomagala, kostimi… 

On je obavljao posao pun neizvjesnosti i glava mu je svakodnevno bila u torbi. Da bi se “opustio” od poslovnih obaveza, tražio je mlade, lijepe i krhke djevojke da nad njima ispoljava sav bijes koji se u njemu nakupio.

– On je bio bogat i moćan a one – djeca, tek stasale djevojke uglavnom iz siromašnih porodica. Na toj raskrsnici života, mnoge su krenule u pogrešnom smjeru, i psihički potčinjene nisu smjele nikome da kažu šta rade u toj čuvenoj crvenoj sobi, znalo se da slijedi metak u čelo ako progovore – ističe naš izvor i dodaje da su se djevojke nevoljno potčinjavale rukama tog nemilosrdnog muškarca.

Nije ga zanimalo ništa osim sopstvenog užitka. Njega je bol, preklinjanje da bude nežniji i plač tih djevojka samo još više stimulisao da ispolji svu svoju grubost. One su ga mrzele, a madam je džepove punila devizama. Podržavali su je moćnici iz javnog života, svuda je puštala korenje i svakoga je mogla da ucjeni – priča naš sagovornik.

Čitaj još:   VLADA I DALJE ĆUTI: Popovići angažovali advokata, neće dozvoliti da slučaj bude zataškan... (foto)

Iako žena, ona u sebi nije imala nikakvu ljudsku vrijednost niti saosjećajnost, nije je zanimala patnja tih djevojka. Mislila je samo na profit. I jeste zaradila mnogo. Od nekih je napravila profesionalne kur*e, od drugih, psihičke bolesnike, a neke je uspjela i da uda.

– A na sa zvona je isticala duhovnost… Bezdušna žena. Zato je mnogima bilo teško da povjeruju da je podvodila djevojke. Uglavnom su to bile manekenke, foto-modeli, ali i obične djevojke, jedino je bilo važno da budu ljepuškaste. Ona je im sve objezebđivala: tretmane, frizera, ljekarske preglede, odmore, garderobu… – otkriva sagovornik i dodaje kako ih je uvlačila u zamku.

– Ona bi im prilikom upoznavanja obećavala blistavu manekensku karijeru, navodno sve legalno i profesionalno. Kada bi saznala lične podatke o njima, pa čak upoznala i njihovu porodicu onda je uz pomoć svojih saradnika, psihologa koji bi pripremili teren, lako je uspjevala da ih ubjedi i ucjeni da nastave sa poslom, onako kako njoj odgovara, da se bave prostitucijom – objašnjava naš izvor.

Čitaj još:   GRAĐANSKI RAT NA POMOLU: Nakon ubista "Afroamerikanca" Amerika plaća veliku cijenu... (foto i video)

Kurir.rs/Alo/Foto Profimedia

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši