IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan pozitivan, Biku dan za prijatelje, Blizancima treba strpljenje, Rak neshvaćen, izazovi pred Lavom, Devica ljubomorna, Vaga odlično, Škorpija uspješna, Strijelac ima dobar poslovni plan, Jarcu treba efikasnosti, Vodolija ima priliku za put, a Ribe pretjeruju u lažima. Ovo je dnevni horoskop za 18. april .2019. godine.

OVAN


Lošijeg ste raspoloženja nego obično i to može da prouzrokuje određene konflikte. Vaš partner stalno mijenja raspoloženje prema vama i to vas zbunjuje. Ne osjećte se komforno u tako turbulentnoj vezi. Dobro se osjećate.


BIK


U zadnje vrijeme krijete mnogo toga od svog poslovnog okruženja iz straha od konflikta. Osjećate se raspeto između želje da upoznate nekog novog i nostalgije prema bivšem partneru. Niste neko ko lako ide dalje. Moguća je nesanica.

BLIZANCI


Naredni period će vam biti ispunjeniji obavezama nego obično. Da biste se na pravi način poneli sa svime moraćete jako dobro da se organizujete. Niste najiskreniji prema voljenoj osobi. Infekcije disajnih puteva su moguće.


RAK


Ukoliko vas muči neki problem iz prošlosti, danas je moguće da ćete napraviti veliki korak ka njegovom konačnom rješenju. Vašem partneru treba vremena da shvati šta tačno želi od vaše veze. Mogući su problemi sa stomakom.


LAV


Očekujte pozitivan dan u kom ćete moći da lako ostvarite sve što zamislite, uprkos teškoćama. Moguće je da ćete se zainteresovati za jednu osobu rođenu u znaku Vage i da ćete učiniti prvi korak ka njoj. Odlično se osjećate!

Čitaj još:   KVALIFIKACIJE ZA MUNDOBASKET: BRAVO za veliku pobjedu Crne Gore, Francuska pala u grotlu Morače... (foto, video)

DJEVICA


Današnji dan vam nosi neke probleme sa kakvima se do sada niste sretali i prema kojima ne znate kako da se postavite. Trenutno vam je ljubav glavni životni prioritet i spremni ste na veliki rizik. Oči su vam osjetljive.


VAGA


Uspješni ste u svom poslu i ponosite se time. Vaši dosadašnji rezultati su vam najveća motivacija da nastavite da se trudite. Veoma ste posvećeni i požrtvovani prema voljenoj osobi. Pružate joj osjećaj podrške. Zdravlje je dobro.


ŠKORPIJA


Skorašnje situacije na radnom mjestu još više učvršćuju vašu odluku da potražite novi posao. Partner vam daje dosta povoda za ljubomoru. Pitate se da li je stvarno izgubio interesovanje za vas. Prilično ste malaksali i umorni.


STRIJELAC


Imaćete sreće u ostvarivanju svoje kreativnosti. Danas se ohrabrite da pratite svoje ideje i vjerujete u usjpeh. I vi i vaš partner kao da ste došli do tačke međusobne prezasićenosti i ne vidite zajedničku budućnost. Problemi sa probavom.


JARAC


Moguće je da ćete danas biti predmet kritike nadređenih ili predmet ogovaranja saradnika, ali ishod će da bude konstruktivan. Situacija na ljubavnom polju je jako stabilna. Povedite računa o alergijama koje vas prate.

VODOLIJA


Da biste uspješno ispunili sve obaveze koje vam današnji dan donosi, biće vam potrebna pomoć saradnika. Moguće je da ćete kad najmanje budete očekivali upoznati jednu zanimljivu osobu. Povećajte unos vitamina i minerala.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 19. april 2019. godine


RIBE


Sve okolnosti na vašem poslu su danas vama na korist. Ako uložite dovoljno truda da izvučete najbolje iz današnjeg dana, postići ćete sjajne rezultate. Dobićete jedan neobičan predlog od osobe koju ste upoznali. Glavobolja.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši