IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RODITELJI IZ PAKLA: Mučili ćerku (5) jer je debela i na kraju je ubili!

Bivši fudbaler Sijer Vud (28) i njegova partnerka Emi Tejlor (25) optuženi su za zlostavljanje i ubijstvo svoje petogodišnje ćerke Lare Dejvis, a policijski izvještaj o slučaju otkrio je grozne detalje pogibije  djevojčice, piše Daily Mail. 

Prema izveštaju, Vud je ćerku neposredno prije smrti terao da po stanu “trči šprinteve”, “radi trbušnjake” i “čučnjeve uza zid” jer je mislio da je debela. Policija je rekla da im je Vud rekao da  je pokušao da je vrati na pravi put,jer je bila “bucmasta”. U izveštaju takođe stoji da je Tejlor svoju cerku  kažnjavala tako što joj je sjedila na grudima.

Lara Dejvis pronađena je 9. aprila bez svijesti u domu svoje majke. Preminula je u bolnici od kombinacije brutalnih povreda. Vud i Tejlor uhapšeni su prošle nedelje u Las Vegasu. Sudiju lasvegaškog suda Melani Endres-Tobison pred koju je par izveden šokirala je ozbiljnost povreda koje je pretrpela djevojčica.

Čitaj još:   BRUTALNA SAČEKUŠA ZA MILIONERA: Ubica ga čekao u zasjedi, pa sasuo 20 metaka (video)

Obdukcijom koju je provela kancelarija mrtvozornika okruga Klark utvrđeno je da su djevojčici slomljena rebra, da joj je na više mjesta nagnječena lobanja, te da joj je zarezana jetra. Dejvuis je preminula od sijaset povreda koje je pretrpjela i njena se smrt tretira kao ubistvo.

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

Komentariši