IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dino Merlin je voleo SPONZORUŠU, slomila mu srce a onda je nastao OVAJ HIT

Dino Merlin je danas srećno oženjen, ali se kao mlad suočio sa velikom tugom.

Naime, prije nego što je Dino Merlin  postao poznat i prije nego što je počeo da zarađuje bio je zaljubljen u jednu ljepoticu za koju se kasnije ispostavilo da je – sponozoruša. Kako je ona željela novac više od ljubavi napustila ga je kada je shvatila da “nema ni cvonjka”. Napustila ga je i otišla sa bogatim dečkom u Švajcarsku. On je ostao sam, slomljenog srca.

Kada se proslavio, djevojka se vratila u Sarajevo zbog njega, a on joj je otpevao sledeće stihove: “Imam sve što poželim, samo jedno ne, da me neko bar na tren voli zbog mene!”.

U pitanju je hit “Moj je život Švicarska”. Nakon svega upoznao je suprugu Amelu sa kojom je i danas. Inače, Dino je svoju suprugu ” ukrao” od roditelja, živjeli su u nemaštini, ali sudbina im se potpuno preokrenula.

Čitaj još:   SVE PRŠTI U CRNOJ GORI: Medojević optužio sveštenika da radi za tajnu policiju... (foto)

 
Njihova ljubavna priča nalik je na dobro režiran ljubavni film, a uprkos brojnim preprekama na koje su naišli na svom putu, Dino Merlin i Amela su se izborili za svoje mjesto pod nebom.

Naime, Dino Merlin i njegova supruga Amela zajedno su od njegove 17. godine, a oženio ju je kad je imao 21. Bili su jako mladi, a zbog društvenog statusa pjevača, roditelji izabranice Dina Merlina su njihovu ljubav branili.

Njegova supruga je poticala iz bogate porodice, pa su njeni roditelji bili protiv njihove veze i branili joj da se uda za njega. Dok je Dino išao na zanat, ona je pohađala Gimnaziju, pa su njeni roditelji željeli da se zabavlja sa nekim ko je na njenom nivou.

Ipak, ljubav je bila jača pa su pobjegli kada su imali 20 godina i ona se tajno udala za njega.

izvor: agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši