IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN JE PREGAZIO ERNADA: Nisam ga vidio od džipa…”

Ivan M. osumnjičen da je na pješačkom prelazu u Zemunu automobilom usmrtio Ernada Bakana (19), saslušan u Tužilaštvu u Beogradu..

BEOGRAD:Sandžak, Crna Hronika,vijesti,petak… 19.04.2019…21: 58…” IVAN JE PREGAZIO ERNADA: Nisam ga vidio od džipa…”

IVAN je rekao da se kaje zbog nesreće koja se desila ispričao šta se dogodilo tog dana, piše jedan portal iz Beograda…

“Od parkiranog džipa nisam mogao da vidim da mladić prelazi ulicu. Odmah sam se zaustavio, Ernad je ležao na ulici, odmah sam mu pružio pomoć. Iz kola sam uzeo ćebe i pokrio ga i pozvao Hitnu pomoć. Odmah posle nesreće otišao sam u zemunsku bolnicu da dam krv i svakog dana sam dolazio sa majkom da se raspitam o njegovom zdravstvenom stanju”, rekao je on.

On je objasnio da je ostavio broj na šalteru bolnice kako bi ga neko i od porodice Ernarda nazvao, međutim niko ga nije kontaktirao.

“Ostavio sam svoje kontakte na prijavnici bolnice, ali se niko nije javio.

Čitaj još:   TRAGIČNO: POTRAGA ZAVRŠENA Za Beograđaninom, koji je nestao u Crnoj Gori- EVO kakav je ishod... (foto, video)

U daljoj istrazi trebalo bi da budu saslušani i članovi porodice stradalog mladića, kao i svjedoci nesreće.

Ernad Bakan je bio brucoš na Visokoj zdravstvenoj školi u Zemunu u blizini koje se i desila nesreća kada ga je, dok je prelazio Ulicu Cara Dušana, udario automobil. Od zadobijenih povreda, preminuo je dva dana kasnije.

Porodica stradalog brucoša, nekoliko nedelja nakon udesa, sazvala je prvu konferenciju za štampu jer su bili nezadovoljni što ni njima, ni javnosti nisu bili poznati detalji nesreće…

“Zahtijevamo da se sve otkrije i da javnost bude obaveštena ko je vozio, da li je priveden, saslušan, da li je poštovao ograničenje brzine. Da se zna da li je u pitanju nesreća ili je naš Ernad nastradao zbog nečije bahatosti”, rekao je tada rođak mladića…

izvor agencije

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   DANAS TEMPERATURA I DO 20 STEPENI: Naredna tri dana oblačno, ali sa narandžastim upozorenjem do šest sati, ovog jutra do sutra u 12 sati... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši