IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA: Teroristički napad, brutalno pobijeno 140, ranjeno više od 400 ljudi…(foto)

Najmanje 140 osoba je poginulo a više od 400 je ranjeno u nedjelju u više eksplozija na nekoliko lokacija uključujući crkve i hotele s pet zvjezdica u glavnome gradu, rekla je policija, a prenose agencije…

COLOMBU: Svijet, Crna Hronika,vijesti, nedelja… 21.04.2019…09: 28 STRAVA Teroristički napad, brutalno pobijeno 140, ranjeno više od 400 ljudi…(foto)

Eksplozije su prijavljene na nekoliko lokacija u Colombu izvan njega, prema policijskim podacima.

Zasad se prvi podaci o broju žrtava ne podudaraju, pa tako agencija France Presse javlja da su 42 osobe poginule, dok Reuters navodi da je najmanje 20 mrtvih i 280 ranjenih.

Prvotna izvješća govore o šest eksplozija, tri u katoličkim crkvama u kojima se slavio Uskrs i tri u hotelima s pet zvjezdica, navodi policija.

Eksplozije su se dogodile gotovo istodobno.

Čitaj još:   Studija, koja potvrđuje: Da ispijanje više od pet šoljica kafe ne šteti arterijama srca...

Jedna od pogođenih crkava, Crkva sv. Sebastiana u Negombu sjeverno od Colomba, objavila je fotografije razaranja unutar crkve na svojoj Facebook stranici na kojoj se vidi krv na klupama i podu te zatražila pomoć javnosti.

Za eksplozije još nitko nije preuzeo odgovornost, u Šri Lanki se u posljednje vrijeme strahovalo od povratka pripadnika poražene Islamske države s ratišta u Siriji…

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši