IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U Čituljama najava KRVAVE OSVETE: Policija saslušava članove Kavačkog klana…

Poslije likvidacije Vladimira Roganovića u Beču, u novinama je objavljena čitulja u kojoj nepoznata osoba preti “manekenu i lisici”, istražitelji vjeruju da je poruka bila upućena sinovima likvidiranog Veselina Vukotića…

KOTOR: Crna Gora,Crna Hronika,vijesti, ponedeljak… 22.04.2019…21: 28. U Čituljama najava KRVAVE OSVETE: Policija saslušava članove Kavačkog klana…

Ubicu Veselina Veska Vukotića (69), oca Jovana i Igora Vukotića, je policija označila vođe “škaljarskog klana”,crnogorski istražitelji traže u redovima suprotstavljenog “kavačkog klana”…

Vukotić, podsjetimo, ubijen u sačekuši ispred porodičnih apartmana u naselju Dobrota u Kotoru.

U roku od samo 48 sati, policija je na saslušanje privela 26 osoba bliskih “kavačkom klanu” provjerila njihov alibi u vrijeme brutalne likvidacije Vukotića.

– Istražitelji su uvijereni da iza ubistva stoje pripadnici “kavačkog klana” koji su u sukobu sa sinovima ubijenog. Oni vjeruju da su “kavčani” brutalnu osvetu najavili poslije ubistva njihovog člana Vladimira Roganovića u Beču u decembru 2018 – kaže sagovornik.

On podseća da su još tada za oko zapale čitulje koje su pripadnici “kavačkog klana” objavili u novinama, ali i pjesma koju mu je posvetio Radoje Zvicer, za kojim je susjedna država raspisala poternicu. U novinama je osvanula i čitulja koju je potpisao “bata”, a za koju su mnogi posumnjali da je šifrovana poruka koja nosi i otvorenu pretnju.

Čitaj još:   BORIS Mugoša: Blamiranje države oko nezakonitog razrješenja ZORANA Brđanina, zaboraviće se brzo po oprobanom receptu... (foto)

– Vladimiru Roganoviću Vili. Da ovakvog momka prevare manekeni i lisice, jednostavno ne ide. Poslednji pozdrav, bato navedeno u oproštajnoj poruci, za koju su mnogi posumnjali da je pretnja braći Vukotić. Navodno, da su svi u međusobnoj komunikaciji oni “manekenom” nazivaju Jovana, a “lisicom” Igora Vukotića.

Osim ubistva Roganovića, “kavčani” su navodno braći Vukotić zamijerali i pucnjavu na Tamaru Zvicer, suprugu njihovog vođe Radoja Zvicera.

Rat “kavačkog” i “škaljarskog” klana počeo je prije pet godina pošto je samo iz jednog stana u Valensiji nestalo 200 kilograma kokaina.

Nestanak vrijednog tovara droge pocijepao je do tada skoro i jedinstvenu kriminalnu grupu iz Kotora na dva dijela i tada je počeo krvavi rat u kom je do sada ugašeno preko 30 života.

– Iako istražitelji veruju da je Vukotić poslednja u nizu žrtava dva zavađena klana, ne isključuje se mogućnost da iza ubistva stoji i neko treći kaže jedan izvor iz istrage…

Čitaj još:   POZICIJA ŠEFA PARLAMENTA ODREĐUJE SASTAV 44. VLADE: Nakon BS i Demokrata, MILOJKU Spajiću stiže podrška i od albanskih stranaka i HGI... (foto, video)

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši