Dnevni horoskop za 25. april 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ne želi samo flert, Lav ima iznenađenje, Ribe istrajne, Bik stebičan, Blizanci se zabavljaju, Djevica privlači problematične, Jarac hvata zalet, Vodolija kritikuje, Rak taktičan, Vaga teži ka promjenama, Strjijelac očekuje finasijski priliv, Škorpija ima dobar ljubavni život. Ovo je dnevni horoskop za 25. april 2019. godine.

OVAN


Vaša želja za napretkom postaje sve veća i trenutno radno mjesto je premalo za vas. Iako su emocije prema partneru jake, vi to ne pokazujete onoliko često koliko on misli da treba. Manji problemi sa vidom.


BIK


Danas ste naročito umorni i bezvoljni. Ne obraćate pažnju ni na kritike koje dobijate. Prosto vam je sve svejedno. Došli ste do situacije u kojoj samo iskren razgovor o prošlosti i budućnosti. Sinusi su vam osjetljivi danas.

BLIZANCI


Zabrinuti ste za svoje finansijsko stanje i budućnost koja vas čeka na trenutnom poslu. Iako vam se činilo da ste ušli u neku drugačiju i posebnu vezu, osjećate se sve više usamljeno pored svog partnera. Provjerite štitnu žljezdu.


RAK


Danas je moguće da će vas nešto što uopšte nije do vas sprečiti da ostvarite svoje ciljeve. Čini vam se kao da se sve raspada ali je to samo vaše preuveličavanje stvarnih problema. Preporučuje vam se više sna.

Čitaj još:   SRBIJA NA NOGAMA: Ljudi traže SPECIJALCE IZ BEOGRADA... (foto)

LAV


Čekate neke važne vijesti zbog čega ste napeti i dekoncentrisani. Moguće je da će danas doći do odlaganja po tom pitanju. Iako sami niste pokrenuli nova ljubavna dešavanja ona vam ipak dolaze. Manji problemi sa nesanicom.


DJEVICA


Ostvarili ste veliki uspjeh za koji ste dosta i žrtvovali pa se sada pitate da li je bilo vrijedno. Radujete se početku nove veze i dosta ste euforični. Sreću vam kvare jedino loši komentari prijatelja. Problemi zbog napetosti.


VAGA


Svjesni ste da je situacija teška i da svaki uspjeh zahtjeva mnogo rada. Iako niste spremni da to sebi priznate vaše emocije prema partneru se polako gase. Trudite se da on to ne primjeti. Nemate veće probleme.

ŠKORPIJA


Iz dosadašnjeg iskustva ste naučili da je bolje da pokušate da prilagodite poslovno okruženje sebi nego da se vi uklapate u njega. Moguće je da imate veliku emotivnu dilemu između dvije osobe. Problemi sa cirkulacijom.


STRIJELAC


Oslobodili ste se svega što je kočilo vaš uspjeh u prošlosti i sad idete samo naprijed. Čekaju vas neke lijepe vijesti. Vi i vaš partner imate prividno dobar odnos ali u suštini imate probleme. Nema nikakvih problema!

Čitaj još:   ERDOGAN, IZVAN SEBE: "Snimci ubistva novinara su užasni..."


JARAC


Današnji dan je dobro prikazan po pitanju sklapanja novih poslovnih poznamstava i saradnji. Voljena osoba vam je toliko strastveno privržena da se osjećate i malo ugušeno time koliko god da vam laska. Problemi sa hormonima.

VODOLIJA


Pred sobom imate dosta mogućnosti za uspjeh koje možda ne vidite potpuno. Ako naučite da ne potcjenjujete sebe, uspjećete. Ne očekuju vas nikakva nova dešavanja na ovom polju. Mogući su problemi sa glavoboljom.


RIBE


Pred svim osobama rođenim u ovom znaku koje se bave nečim vezanim za trgovinu stoji jako pozitivan period. Mnoge osobe koje do sada nisu obraćale pažnju na vas će primjetiti koliko ste privlačni. Dobro se osjećate.

fotografije: Nadja Berberovic Photography

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši