IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEMPERATURA RASTE: Talas nestabilnog vremena za vikend…

U Regionu će biti pretežno sunčano i toplije, uz slab i umjeren vjetar…

SARAJEVO:Regija,vijesti, srijeda…24.04.2019…07:52 TEMPERATURA RASTE: Talas nestabilnog vremena za vikend…

Poslije podne uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje se ređa pojava pljuskova. Najniža temperatura od 7 do 12 C, najviša dnevna od 19 na istoku do 26 C stepeni na zapadu Srbije.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano, toplije i vjetrovito sa jakim vjetrom. Najniža temperatura oko 12 C, najviša dnevna oko 23 C.

U četvrtak u BiH malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 14, a najviša dnevna do 28 stupnjeva.

U petak prijepodne malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

U drugoj polovini dana postupno jače naoblačenje sa zapada, koje će u večernjim satima u zapadnim područjima Bosne uvjetovati kišu, a u subotu uz padavine i zahlađenje. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 14, a najviša dnevna između 24 i 29 stupnjeva.

Čitaj još:   Šta, sve muškarcima prođe kroz glavu, kad vide golu ženu...

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša u zapadnim i sjevernim područjima. Tokom dana padavine i u ostalim djelovima zemlje. Jutarnja temperatura zraka između 6 i 12, a najviša dnevna između 15 i 23 stupnja.

Zatim promjenljivo oblačno i malo sviježije, u većini mjesta sa periodima sunčanog vremena, samo u subotu i ponedeljak mjestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom…

http://ibalkan.net

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

IDU JOŠ TRI DANA KIŠE, A POTOM PREOKRET…

Nešto više oblaka očekuje se u zapadnim područjima, gdje se Read more

Komentariši