IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KRVAVI POTPIS UBICE, čekali da auto uspori, pa Kruniću ispalili dva hica u glavu…

Bosnu i Hercegovinu šokiralo je ubistvo banjalučkog biznismena Slaviše Krunića…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak… 25.04.2019…08: 58… KRVAVI POTPIS UBICE, čekali da auto uspori, pa Kruniću ispalili dva hica u glavu…

U napadu je ubijen i Krunićev telohranitelj Žarka Pavlović ka i jedan od napadača Željko Kovačević…

Ubice su Krunića pratile danima i do detalja isplanirali napad. To svijedoči  i mjesto na kojem je pucano jer je do njegove kuće moglo da se dođe na dva načina, ali on je uvijek koristio put na kojem je i organizirana sačekuša.

Ubice su automobilu prišle u krivini gdje je automobil morao da uspori…

Ubice su automobilu prišle sa desne strane na kojoj je sjedeo Krunić. Jedan od njih je išao direktno na Krunića, dok je drugi ciljao u telohranitelja.

Krunić je pogođen kroz prednje vetrobransko staklo to sa dva direktna hica direktno u glavu. Riječ je o pancirnim mecima”, objavio je novinar Slobodan Vasković na svom blogu.

“Krunića je, po svemu sudeći, likvidirao Benedi Đukanović, koji je u bijegu. Krunić je na licu mjesta podlegao povredama. Nije poznato ko je od ostalih  osumnjičenih za ubistvo likvidirao Žarka Pavlovića, koji je, takođe, pogođen u glavu”, kaže Vaskovićev izvor. Prema njegovim riječima, Đukanović je sa sobom odnio i pušku ubijenog napadača Željka Kovačevića.

Čitaj još:   TIVAT, ZVONIO OD VRISKA: Suprug Seke Aleksić, Veljko Piljkić, izudarao taksistu na ulici... (foto)

Policija RS podnijela je krivične prijave  protiv tri osobe koje su i direktno osumnjičene da su ubile Krunića i njegova telohranitelja.

U policijskom saopštenju navode se samo inicijali osumnjičenih, ali je jasno da je riječ o Emiliju Baldi koji je uhapšen u utorak na području Banjaluke,

Benediju Đukanoviću koji je u bijegu, i o Željku Kovačeviću koji je ubijen u razmjeni vatre sa Krunićevim obezbjeđenjem.

Braća Ćulum su na crnoj listi bezbjednosnih agencija Njemačke iz koje su protjerani jer su proglašeni prijetnjom po nacionalnu bezbjednost…

Za sada nema nikakvih naznaka o motivu i naručiocima brutalnog ubistva..

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši