IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 28. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnovima satisfakcija, Biku dan za opuštanje, Blizancima pomaže Vodolija, Raku vrijeme za prilagođavanje, Lava intrigira Djevica, Vagu iritira partner, poslovna prilika za Škorpiju, Strijelac ne smije da propusti priliku, profit za Jarca, a Ribama je vrijeme za promjene. Ovo je dnevni horoskop za 28. april 2019. godine.

OVAN


Budite malo otvoreniji u pokazivanju svojih sposobnosti i talenata koje posjedujete. Moguće je da planirate pokretanje veze sa osobom sa kojom ste ostali na nekoj neraščišćenoj situaciji iz prošlosti. Mogući su problemi sa očima.


BIK


Riješili ste da se posvetite boljoj organizaciji vašeg posla. Vrijeme je da se ozbiljnije prihvatite nekih obaveza. Tokom današnjeg dana ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi veoma nježne emocije. Urinarni trakt je osjetljiv.


BLIZANCI

Dobro se snalazite u svom poslovnom okruženju i dobro se slažete sa kolegama i saradnicima. Očekuje vas izuzetno dobra situacija na ovom polju. Voljena osoba je nježna i otvorena prema vam.. Nervni sistem vam je osjetljiv.


RAK


Maksimalno ste posvećeni obavezama i vrijedno radite kako biste uspjeli da ostvarite napredovanje u budućnosti. Ukoliko imate partnera, možete da očekujete da će vaš odnos sa njim biti dosta bolji. Odlično se osjećate!

LAV


Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite poboljšanje na ovom planu danas. Neke lijepe vijesti vam dolaze iz daleka. Ozbiljnija kriza je nastupila u vašem odnosu sa voljenom osobom. Pad imuniteta bi mogao da vas prati.

Čitaj još:   DŽABA VUČIĆ-u, ruska E.N.O.T ne namjerava da se smiri: Kamp na Zlatiboru je samo početak, radiće TAJNO


DJEVICA


Nemojte da rizikujete danas sa novim ulaganjima ili pokretanjem novog posla. Vrijeme je da se malo distancirate. Stara ljubav se javlja ponovo iako to niste želeli a ni očekivali. Moguće je da ste zbunjeni. Povedite računa o srcu.


VAGA


Moguće je da ćete imati nove poteškoće i probleme na polju posla. Pripremite se za težak dan. Ako imate partnera, vrijeme je da sa njim jasnije definišete u kom pravcu ide vaš odnos. Mogući su problemi sa želucem.


ŠKORPIJA


Budite spremni da se posvetite poslu i da ozbiljnije shvatite neka zaduženja koja imate pred sobom. Zaljubljeni ste i stalo vam je do nove osobe sa kojom planirate veoma važne životne poteze. Srčani problemi su mogući.

STRIJELAC


Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite bolje stanje na ovom polju zahvaljujući dobrim idejama koje sprovodite u djelo. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada. Problemi sa stomakom.


JARAC


Moguće je da vas očekuju nova dešavanja na ovom polju i da je pred vama prilično težak period. Očekuje vas veoma zanimljiv flert sa osobom koju poznajete već neko vrijeme. Manji problemi sa zglobovima su naglašeni.


VODOLIJA


Imate mnogo novih ideja koje su vam jako važne. Potrudićete se da sve po pitanju posla ostvarite na dobar način. Vaš društveni život i izlasci su put koji će vas dovesti do novog značajnijeg poznanstva. Dobro se osjećate.

Čitaj još:   NIHAD Biševac: Ne krijemo broj umrlih, formiraćemo nezavisnu komisiju za Novi Pazar... (foto i video)


RIBE


Možete da se nadate unapređenju u narednim danima. Sreća ja na vašoj strani i možete da očekujete dobar dan. Očekuje vas poznanstvo koje bi moglo da vodi do nove veze u narednim danima. Puni ste energije!

Fotografije: Nadja Berberovic Photography

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši