IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVO SVJEDOČENJE PREŽIVJELOG IZ AUTOMOBILA SMRTI: Probudio sam se, a oko mene su svi bili MRTVI!!!

Dragan Vučićević ispričao je da je spavao na mestu suvozača kad ga je probudila vriska saputnika, a onda je „škoda“ poletela kao avion.

Stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj su u noći između srede i četvrtka na auto-putu u Hrvatskoj nastradali Kruševljani Vladica Rašić (42) i njegov sin Nikola (14), kao i bračni par Žikica (47) i Aleksandra Janković (43) iz Beograda, preživeo je samo Dragan Vučićević (28) iz Batajnice, koji je sletanje „škode“ u kanal opisao kao let aviona.

Vučićević, koji je juče izašao iz bolnice u Vinkovcima, prepričao je navodno hrvatskoj policiji trenutak u kom je četvoro saputnika, s kojima je krenuo za Sloveniju i koje je tada prvi put sreo, izgubilo živote.

Ostao sam budan do naplatnih kućica u Hrvatskoj. Video sam da je vozač otkopčao sigurnosni pojas jer nije mogao da dohvati karticu za auto-put. Ponovo sam zaspao, a probudio me je vrisak. Video sam da vozač spava za upravljačem automobila koji je jurio. Vrisak je probudio i vozača. Trgao se i naglo okrenuo volan najpre ulevo, a zatim udesno. Naleteo je na stub, koji je automobil podigao u vazduh, poleteli smo poput aviona – ispričao je policiji Vučićević.

Čitaj još:   JEZIVA otkrića u Turskoj: Policija iskopala tri ženska tijela u dvorištu vile Željka Bojanića... (video)

Posle kratkog leta, „škoda“ je pala na travu, proletela kroz zaštitnu ogradu i udarila u kanal.

– Sledeće čega se sećam je prazan auto na kom su sva vrata otvorena – opisao je jezive slike koje je video kad se posle kratkog gubitka svesti povratio.

Tražio posao

Kako je Kurir pisao, preživeli Dragan jedini je u automobilu imao vezan sigurnosni pojas. Ostali putnici od siline udara ispali su iz automobila, a kazaljka za merenje brzine ostala je zakucana na 140 kilometara na sat.

Vučićević je ispričao da se u „škodi“ našao slučajno, jer je krenuo u Sloveniju da pronađe posao.

Tražio je prevoz do Slovenije i preko sajta Bla bla kar pronašao je jeftiniju vožnju. U sredu pola sata pre ponoći ušao je u „škodu“ za čijim je volanom bio nastradali Vladica Rašić i odmah seo na mesto suvozača. Kako je ispričao, noć pred put je radio, umoran je seo i zaspao. Probudio se tek na graničnom prelazu, na izlazu iz Srbije – ispričali su izvori iz istrage i dodali da je Dragan po zanimanju pekar i da je u Sloveniju krenuo kako bi se zaposlio.

Čitaj još:   HOROR, SARAJEVO: Gori tržni centar BBI... (foto, video)

Posle nesreće, Dragan je sam izašao iz auta, oko kog su ležali mrtvi saputnici.

izvor: kurir

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

DOLIJAO BAHATI VOZAČ BIJELOG LAMBORGINIJA: Pauk krenuo da mu digne auto…

Bahati vozač skupocenog automobila marke "lamborgini hurakan" parkirao je sinoć Read more

Komentariši