IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. april 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan ne mijenja navike, Bik i Jarac u ljubavi, Blizanci iritira partner, Rak zrači pozitivom, Lav se osjeća beskorisno, Djevica skeptična, Vaga nerealna, Škorpija pasivna, Strijelac se osjeća odlično, Vodoliju muči nesanica, a Ribama fali fizičke aktivnosti. Ovo je horoskop za 29. april 2019. godine.

OVAN


Promjenljivo stanje koje vlada u vašem poslovnom okruženju na neki način može da vam unese osjećaj nesigurnosti. Uskoro ćete imati priliku da se upoznate sa osobom o kojoj ste čuli dosta lijepih stvari. Provjerite štitnu žljezdu.


BIK


Nemate dovoljno koncentracije na ovom polju i možete veoma lako da budete skloni pravljenju grešaka. Pojavila se nova osoba u vašem životu. Spremni ste da joj se posvetite kako bi vam odnos napredovao. Više spavajte.


BLIZANCI


Trudite se da pokrenete promjene na ovom polju ali vam ništa ne polazi za rukom danas. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije u budućnosti polako moglo da vas vodi do nove ljubavne veze. Nema problema sa zdravljem.


RAK


Moguće je da vam je motivacija na dobrom nivou i da ste maksimalno posvećeni poslu. Imate jasno određene realne ciljeve. Imate utisak da partner želi promjene i da je nezadovoljan. Povećajte unos magnezijuma.

LAV


Ne odustajete od svojih ideja i potrudićete se da realizujete sve što imate u planu. Nije vam lako da se pomirite sa osobom koju volite jer bi to značilo da ćete zgaziti svoj ponos. Prijaće vam fizička aktivmost.

Čitaj još:   VIC O PLAVUŠAMA ZBOG KOG ĆETE SE SMIJATI DANIMA: Plavuša, brineta i crvenokosa rade zajedno... (foto, video)


DJEVICA


Uz dovoljno kreativnosti možete da dođete do novog poslovnog projekta koji će vam biti značajan u velikoj mjeri. Imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada. Nemojte da se forsirate previše.


VAGA


Nemate dovoljno strpljenja i brzopleto rješavate neke konflikte, pa zato stvarate još veći haos na poslovnom polju. Trenutno niste zainteresovani za udvarača koji pokušava da vam se približi. Povećajte unos kalcijuma.


ŠKORPIJA


Moguće je da će vam se neočekivano pojaviti ponuda za posao i saradnju sa osobom od koje možete mnogo toga da naučite. Očekuje vas povoljan dan za komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Poradite na boljoj koncentraciji.

STRIJELAC


Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite ono što ste želeli tokom današnjeg dana i da ćete biti zadovoljni. Moguće je da razmišljate o braku ili početku zajedničkog života sa osobom do koje vam je stalo. Imate višak energije!


JARAC


Imate povjerenje u one sa kojima radite i spremni ste da se oslonite na njih još više. Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja će vam odmah pokazati osjećanja. Osjećate se sasvim dobro. Sa zdravljem nemate probleme.


VODOLIJA


Slušajte svoju intuiciju i donosite ispravne odluke na ovom polju. Možete da očekujete generalno dobar dan. Vrijeme je da odaberete osobu sa kojom želite da ostanete. Trenutno imate šansu da napravite dobar izbor. Slabiji vid.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 8. decembar 2018. godine


RIBE


Pojavile su vam se komplikacije kojima morate ozbiljno da se posvetite ako želite poslovno napredovanje. Ako ste već u braku možete da očekujete lijepo slaganje sa partnerom. Stres zbog posla vam donosi probleme.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši