IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. maj 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ribe će se zaljubiti, Vodolija uživa u mirnom periodu, Jarac obožava jednu osobu, Bik mora da pripazi na zdravlje, a Ovan pokreće novi posao Ovo je dnevni horoskop za 01. mart 2019. godine.

OVAN


Pred vama je povoljan period za nova dešavanja i za pokretanje novog posla. Moguće je da imate više udvarača ali vam je jedan posebno zapao za oko danas. Povoljan je dan za flert. Koža vam je osjetljiva i sklona iritacijama.


BIK


Nemate pretjerano velike ambicije i planove za današnji dan, pa možete da očekujete jednu opuštenu atmosferu na poslu. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koja vam se dopada od ranije. Pazite na zdravlje.

BLIZANCI


Razmišljate o tome da pokrenete novi projekat iako za sada niste sasvim sigurni u kom će to pravcu da ide. Nije vam povoljan dan za ljubav, što svakako donosi sa sobom određena otežanja. Potreban vam je odmor.


RAK


Moguće je da iz nekog razloga ne možete da pokažete sve svoje kvalitete i sposobnosti na trenutnom poslu, kao da vas nešto koči. Vaša očekivanja na polju ljubavi trenutno mogu da budu prevelika. Mogući su problemi sa želucem.

LAV


Tokom današnjeg dana možete da imate veće troškove nego što ste planirali pa će vas to donekle zabrinuti. Očekuje vas prilika da se upoznate sa osobom koja će pokazati da prema vama ima iskrena osjećanja. Skloni ste upalama.

Čitaj još:   VEČE LAVICA: Žele revanš protiv Španije i da zaokruže uspješan nastup na EP u Danskoj... (foto i video)


DJEVICA


Imate prilično velika očekivanja što može da vam bude mač sa dve oštrice danas. Voljena osoba se trudi da otvorenije pokaže da joj je stalo do vas ali vi kao da ste se distancirali. Manji problem sa bubrezima.


VAGA


Očekuje vas dosta poslovnih obaveza. Moguće je da vas nadređeni stavljaju pod malo veći pritisak na ovom polju. Za sada ste pasivni i niste zainteresovani za nova ljubavna dešavanja. Moguć je manji pad imuniteta.


ŠKORPIJA


Ukoliko ste imali neki sukob u poslovnom okruženju, sada je vrijeme da to izgladite na najbolji mogući način. Povoljan je period za ljubav, možete da očekujete da ćete se sresti sa osobom koja vam odgovara. Grudni koš vam je osjetljiv.


STRIJELAC


Trenutno niste u najboljem periodu i dosta toga vas opterećuje. Imate utisak da ne možete sami da izađete na kraj sa svim problemima. Odnos sa voljenom osobom se promjenio. Mogući problemi sa stomakom.

JARAC


Donećete novu odluku koja može da bude na neki način nepromišljena. Povedite računa da ne dođe do štete na poslu. Dopada vam se osoba koja ima neke tajne i trebaće vam duže vrijeme da je osvojite. Problemi sa grlom.


VODOLIJA


Očekuje vas stabilnost na ovom planu. Trebalo bi da sve bude u najboljem redu, pred vama je povoljan dan. Nemate razloga da brinete o odnosu sa voljenom osobom. Sve je uredu i iskreni ste. Posjetite lekara radi redovne kontrole.

Čitaj još:   SKANDALI I SAMO SKANDALI: Srpska trobojka na ambasadi Hrvatske u Podgorici na kojoj je pisalo… (foto i video)


RIBE


Nije vam povoljan dan pa bi bilo dobro da se posvetite tome da se više skoncentrišete i da izbjegavate greške na polju posla. Moguće je da ćete se zaljubiti iskreno i nevino u osobu koja se pojavila. Vrtoglavica bi mogla da vas prati.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši